Angol Nyelvlecke Kezdőknek | Angol Nyelvtanulás Kezdőknek


Beszélni, beszélni, beszélni – minden tanuló vágya!
De hogyan jutsz el sikeresen odáig?

*A mai nyelvtanulási módszerek legtöbbje a nyelvtanulás előrehaladtával koloncnak bizonyul. 
Ezektől már az elején meg kell szabadulnod …

Bemutatjuk: 40 nyelvi gyakorlat kezdőknek

Ez a 40 részes sorozat segít JÓL ELKEZDENI a nyelvtanulást, és megalapozza azt a gondolkodásmódot, amivel elérheted célod:

megtanít angolul gondolkodni – és beszélni!

Mi kell ahhoz, hogy jól beszélj angolul?

Angol nyelvtanulás kezdőknek: A legtöbb magyarországi tanuló feje tele van magyarral, amikor angolul kellene megszólalnia vagy értenie. Ennek az oka az a módszer, ahogyan eddig tanulták az angolt. A magyar helyett angollal kell megtölteni a fejünket ahhoz, hogy esélyünk legyen angolul beszélni. Hogyan történik ez?

Hogy jobban értsd: nézd meg erről a videót!

 

MAGYARORSZÁGON AZ EMBEREK MINDÖSSZE 19%-A BESZÉL ANGOLUL: Valami már a tanulás elején elromlik…

Egy tanuló beiratkozik egy tanfolyamra. Élvezi az első órákat, úgy érzi sínen van: érti azt, amit csinál, a tanára kedves, a csoporttársak segítőkészek, jó a csoport hangulata, poénok repkednek…

Eltelik fél év, néhányan már kihullottak – nem gond, a lényeg, hogy főhősünk halad előre.

Aztán hirtelen megtörik a lelkesedés

Már nem viszi hátán az újdonság varázsa. Már nyűg készülni. Nehezen maradnak meg a szavak. A nyelvtan is bonyolulttá vált. Nem tudja fejben tartani a megsokasodott szabályokat, amik teherként nyomják elméjét. Még ott sincs, hogy megszólaljon, már érzi a blokkot.

A tanár pedig hiába bátorítja: beszélj angolul, legszívesebben hagyná az egészet… És ezzel nincs egyedül.

 

TE HOGYAN KERÜLHETED EZT EL? 

Hogyan alakíts ki olyan készségeket, amelyekkel egyre egyszerűbbé válik az angol nyelvtanulás?

Angol tanulás kezdőknek: Ha beszélni akarsz, a leglogikusabb az, hogy beszélni kell, nem igaz? Ez az, amit a legtöbb tanár mond. A beszédkészség kialakulásához azonban kell még valami: a  beszédértés.

Ahhoz, hogy jól beszélj, meg kell tudnod érteni az angol nyelvet. Nem olvasva, nem írva, hanem hallás után. De ezt nem elszigetelten, ún. “hallásgyakorlatokon” keresztül kell végezned, mintha a hallás és a beszéd két különálló dolog lenne!

Az egész tanulási folyamatot át kell, hogy szője az angol nyelv

A tanulás minden momentumában ott kell lennie az angolnak, hogy megmutassa magát. Hogy érezhesd. Hogy tapasztald. Hogy a belsődben, a gondolataidban ott legyen. Hogy Benned legyen – ne kívül: a könyvben, a füzetben, a CD-n, a tanárnál.

A magyar nyelv gátolja a beszédhez szükséges készségek fejlődését

A magyar nyelvű magyarázatok, a magyar-angol szólisták lerombolják  azokat a folyamatokat, amelyeket a helyes tanulás elindít: maradsz egy magyarul gondolkodó, a beszéddel szenvedő örök tanuló. Mint a 81%.

 

NEM KELL, HOGY A 81%-BA TARTOZZ – Azok közé, akik nem beszélnek angolul!

Megmutatom, hogyan tudod jól csinálni

1998 óta oktatom az angol nyelvet. Másfél éven át oktattam magyarul – valódi eredmény nélkül. Másfél éven át oktattam egy amerikai rendszerben, szintén zömmel magyarul – kevés valódi eredménnyel.

2001 óta azonban angolul oktatom az angol nyelvet. Kizárólag. Ez nem véletlen: tanulóim természetes módon beszélik az angolt. Miért? Mert nem magyarul gondolkodnak, hanem angolul. Számukra elképzelhetetlen az, hogy magyarul tanulják a nyelvet.

Mi a helyzet a kezdőkkel?

A kezdők sem kivételek. Ők is angolul tanulják az angol nyelvet sok vizuális segítséggel – pont úgy tanulnak, mint ahogy  anno gyerekkorban tettük: megmutatjuk, megnevezzük, kérdezünk és válaszolunk.

Azaz: gondolkodunk és beszélünk. Az angol nyelvtanulás kezdőknek így sokkal könnyebb.

 

VIDEÓRA VETTEM MINDAZT, AMI AHHOZ KELL, HOGY TE IS PÁLYÁRA ÁLLJ

2007 óta készülök arra, hogy ezzel a tananyaggal előálljak. Akkor kezdtem összeállítani. A körülmények azonban mostanra tették lehetővé azt, hogy elkészüljek vele.

Az első csomag angol nyelvlecke teljesen kezdőknek szól. Illetve azoknak, akik az alapoktól szeretnék helyesen felépíteni azokat a készségeket, amelyek ahhoz kellenek, hogy természetes módon, angolul gondolkodva tudjanak kommunikálni.

Mit tartalmaz a '40 nyelvi gyakorlat - angol nyelvlecke kezdőknek' csomagom:

40 nyelvi gyakorlat

Ez a tananyag 40 zárógyakorlatot, és a hozzájuk tartozó prezentációkat és szókincs gyakorlatokat tartalmazza. Ezek a gyakorlatok szisztematikusan vannak egymásra építve, hogy egy az angol nyelvtanulást kezdőnek is biztonsággal tanulható legyen.

250db Videó, 13 óra felvétel

A 40 db angol nyelvtanulás gyakorlat 250db videóra van lebontva. Ezek a videók lényegre törőek, sallang mentesek, csak olyan dolgokat tartalmaznak, amelyek az értés készségét építik. A videók hossza 3-6 perc, azaz élvezetesen dolgozhatók fel. A 13 órányi angol nyelvlecke kezdőknek egyedülálló.

w

Kérdés-válasz alapú gyakorlatok

A zárógyakorlatokat megelőző anyagok “fülre gyúrnak”. Az alapelv az, hogy nem beszélünk addig, amíg füllel nem értünk. A célunk azonban a beszéd, így a prezentációk és a szókincs gyakorlása után jöhet a kérdés-válasz gyakorlat. Ezek a gyakorlatok már a beszédkészséget fejlesztik.

100% angol nyelvű anyag

A teljes videó- és hanganyag angol nyelvű. A cél az, hogy az angolt képes legyél megérteni anélkül, hogy fordítanál. Az anyag egyedülálló, mert Magyarországon nem találni olyan videoanyagot, ahol egy tanár maga oktatna angolul videókon keresztül. Ez az angol nyelvlecke egy kezdőknek szánt tananyag, mely egy kifejezetten magyaroknak készített megoldás.

j

Professzionális illusztrációk

Amikor 2007-ben elkezdtem az anyagon dolgozni, az első az volt, hogy felfogadtam egy hivatásos illusztrátort, aki közel 1000 illusztrációt készített exkluzívan nekem. Ezek az illusztrációk tehát nem internetről letöltött vegyes anyagok, hanem egységes arculatú, a feladatra készített képek.

Londoni hangfelvételek

A zárógyakorlatok videóinak hanganyagát egy londoni testvérpár vette fel. Az anyag tehát a mai londoni akcentust is füledbe teszi. Lehetőséged van tehát arra, hogy amit már magabiztosan megértettél, most anyanyelvi angolok beszédén keresztül is újrahallgasd és -értsd, valamint arra, hogy a kérdésekre válaszolj.

Letölthető anyagok

Mivel az anyag konkrét feladatokat tartalmaz , a képeket pdf formátumban, professzionálisan megszerkesztve letöltheted, majd nyomtathatod. A zárógyakorlatok videójának hangját szintén letöltheted, így bárhol hallgathatod, a kinyomtatott anyaggal pedig számítógép híján is  gyakorolhatsz.

Professzionális videofelvételek

Évek óta foglalkozom videózással, fél-professzionális szinten. A videók minőségére büszkék vagyunk: különös gondot fordítottunk az egységes megjelenére, a képminőségre és a tiszta hangminőségre. A cél a maximális komfort kialakítása volt. A videók webre vannak optimalizálva, így lejátszásuk nem okozhat gondot.

Elérhetőség

A célom természetesen az, hogy végigérj a tanfolyamon, sőt szeretném, ha tovább tudnál lépni a 40 gyakorlat után a következő szintekre is. Tudom jól, hogy az egyéni tanulás kihívásokkal van tele, ezért a kapcsolat menün található elérhetőségeken keresztül megtalálsz. Írj egy email-t vagy telefonálj.

40 NYELVLECKE:
8 HÉT ANGOL TANULÁS

Napi egy gyakorlattal, heti 5 nap tanulással 8 hét alatt le tudod zárni ezt a nagyon részletes tanfolyamot!

 

Mit mondanak tanulóim?

Teljesen kezdőként vásároltam meg a 40 gyakorlatból álló tanfolyamot. Korábban nem tanultam angolt egyáltalán. Mindenképpen szerettem volna társalgási szinten kommunikálni, érteni az angol beszédet. Angol területen szeretnék munkát vállalni.

Németországban tanultam angolul ezeknek a drilleknek a segítségével teljesen önállóan, és bizony (szerénytelenség nélkül) többet tudok, mint azon ismerőseim akik általános iskolás koruk óta tanulták a nyelvet.

A tanfolyam számomra legfontosabb erőssége az, hogy nem kell szavakat magolni, a képes megoldás sokkal jobb: a legtöbb dolog egyszerűen “beugrik” és ez jó érzés! Aki csinálja, annak füle lesz az angolra. A gyakorlatok egyszerűek érthetőek és az angol kiejtés – hát, az sokat számít.

A tanfolyam elvégzése után sokkal elérhetőbbek lettek céljaim, hisz azért az angol mégis csak angol. Másrészt örömmel tölt el hogy nem azt hallom hogy “biki csunáj”. :)

A 40 gyakorlat után a tanulást folytatom Olivérnél. Szeretnék egy angol középfokú szóbeli nyelvvizsgát tenni és munkát vállalni angol nyelvterületű országban.

Walter Ferenc

Szia Olivér!

Biztos számtalan ilyen levelet kapsz, de szeretném én is megosztani veled az elmúlt hetek élményét.

Azt tudnod kell, hogy mindig gyűlöltem a nyelvtanulást, nem is tudtam soha bekapcsolódni. Nekem még csak alapfokú nyelvvizsga kellett a diplomához, amit vért izzadva csináltam meg és alig vártam, hogy soha ne legyen dolgom többé az angollal. Tanulni viszont nagyon szeretek, rengeteg dolog érdekel és kezdtem érezni, hogy rá kéne szánni magam újra a nyelvtanulásra.

A negyven gyakorlattal kezdtem két hete, és hihetetlen amit tapasztalok. Nem nehéz, hisz ezeket már egyszer tanultam, de ami döbbenetes, hogy elkezdtem angolul gondolkodni. Szívesen hallgatok angolul előadásokat, igaz nagy részét még nem értem, de amit megértek annak nagyon örülök.

Életemben először nem nyelvvizsgát akarok, hanem valóban érteni és beszélni az angolt. Ha lehetséges, nyártól szívesen csatlakoznék valamelyik csoporthoz. Addig pedig végre nem szorgalmasan, hanem örömmel tanulok.

Szívből hálás vagyok.

G. Visontai Ági

A 40 GYAKORLAT RÉSZLETESEN

Az első angol nyelvlecke kezdőknek csomag tehát 40 gyakorlatot tartalmaz. A 40 gyakorlat elindít az angol nyelv elsajátításában. Megtanulod a jelen időt, a jövő idő egyik módját, valamint érintjük a múlt időt.

Íme a lista:

 • Drill 01-02: “Mi ez?” “Mi az?”
 • Drill 03: Tárgyak jellemzői
 • Drill 04-05: Foglalkozások
 • Drill 06-07: Külső tulajdonságok
 • Drill 08: “Kié?”
 • Drill 09-10: “Milyen színű?”
 • Drill 11-12: Foglalkozások, többesszám
 • Drill 13-14: Tárgyak jellemzői, többesszám
 • Drill 15-16: “Hol?” – tárgyak helyei
 • Drill 17: “Mit csinál?”
 • Drill 18: “Mit csinálnak?”
 • Drill 19: “Hova?”
 • Drill 20: “Mit fog csinálni?”
 • Drill 21-22: “Kinek?”
 • Drill 23-24: “Hol van?” Hol vannak?” “Van-e?”
 • Drill 25: Tud
 • Drill 26-27: “Szereted?”
 • Drill 28-29: “Honnan származik?”
 • Drill 30-31: “Mit szokott csinálni?”
 • Drill 32-33: “Mit szokott csinálni?” “Mit csinál most?”
 • Drill 34-35: Birtoklás
 • Drill 36-37: Utasítások
 • Drill 38-39: “Mennyi az idő?”
 • Drill 40: “Hol voltál?”

 

A TANANYAG ÁRA KORLÁT NÉLKÜLI HOZZÁFÉRÉSSEL: 9500FT

Egyszerű angol tanulás kezdőknek. Megéri ez? A fenti tananyag 60-80 órányi tanfolyami anyagot ölel fel. Ez minimum 60-80.000Ft-ba kerül. Magántanár esetében ez 120-180.000Ft. Ez azt jelenti, hogy ha csak egymagad tanulsz, kb. tized áron jutsz hozzá egy olyan kurzushoz, ami sokkal többet gyakoroltat, mint a legtöbb tantermi tanfolyam.

A hozzáférés azonban háztartásra szól (egy időben csak egy gépen tudod használni az anyagot). Így akár az egész család tanulhat angolul: gyerekek, szülők, nagyszülők

Várj, van tovább is!

2 tananyag együtt jobban megéri!

15% kedvezmény!

 

Ha előre gondolkodva egy komplett megoldást keresel, akkor a Beszédfejlesztő Történetek I. tananyagunk tökéletes kiegészítője a 40 nyelvi gyakorlatnak!

A 40 nyelvi gyakorlathoz folytatásként szorosan kapcsolódik 14 db Beszédfejlesztő történet is. Míg a 40 nyelvi gyakorlat során 600 db kérdés/válasz mélyíti el az angol nyelvet, a 14 történet ehhez ad hozzá még 840 db-ot. A két tananyag a maga közel 1500 db kérdés/válasz gyakorlatával együtt a teljes kezdő megoldás.

A 2 tananyagot csomagban 15% kedvezménnyel tudod megvásárolni! Itt olvashatsz a Beszédfejlesztő Történetekről.

Íme tehát a csomag ajánlatunk:

40 nyelvi gyakorlat: 9500Ft

250db HD Videó, kiváló minőségben (internetes kapcsolaton keresztül nézhető)

13 órányi videoprezentáció

600db kérdés-válasz

100% angol nyelvű anyag

Professzionális illusztrációk

Londoni hangfelvételek

40db letölthető pdf anyag – minden gyakorlat

70db letölthető mp3 fájl, 4 és fél órányi hangfelvétel – minden kérdés/válasz

BESZÉDFEJLESZTŐ TÖRTÉNETEK I.

9.500Ft helyett 6.650Ft, ha a 40 nyelvi gyakorlattal együtt vásárolod meg

14 db, londoni írónő által írt történet

94db HD videó, kiváló minőségben (internetes kapcsolaton keresztül nézhető)

8 órányi videoprezentáció

kb. 840db kérdés, ami garantálja a mély gyakorlást

100% angol nyelvű anyag

Londoni hangfelvételek

14db letölthető pdf anyag – minden történet és kérdés

70db letölthető mp3 fájl, 3 órányi hangfelvétel – minden történet és kérdés/válasz

Kérd korlátlan hozzáférésedet!

Kattints a gombra és tedd a tanfolyamot a kosárba!

FONTOS! Csak regisztrált tagok számára tudunk csomagot aktiválni!
Ha még nem regisztráltál, itt megteheted: Regisztráció

Tovább a megrendeléshezShare This