Több, mint 10.000 tanuló, 1200+ írásos tanulói visszajelzés …

Itt nem csak a távoli célban vár sikerélmény és öröm: velünk a tanulás minden egyes napja élvezetes és sikerekkel teli. De ne nekünk higgy, győződj meg róla magad is!

 

Első lépésként ismerd meg oktatási filozógiánkat “A sikeres nyelvtanulás 5 szabálya” c. 6 részes (6 napos) videosorozatunk segítségével! Iratkozz fel, és az első részt máris küldjük neked!

Az ingyenes videosorozat témái:

1. rész: Mi kell a megszólaláshoz? A nyelvtanulás paradox helyzete: nem beszélve leszel jól beszélő!

2. rész: Hatékony szókincs-fejlesztés: miért nem működött soha a memorizálás és szómagolás?

3. rész: Hogyan alakul ki a nyelvhelyesség, és a “leíró nyelvtan” / nyelvtani definíciók tanulása hogyan dolgozik ellened?

4. rész: Hogyan maradnak meg a szavak a memóriában úgy, hogy memorizálós gyakorlatokat sem kell végezned? Nincs több szólistázás!

5. rész: A folyékony beszédhez kellenek automatizmusok: ez az ellenszere a “nyelvi blokk élménynek”.

6. rész: A motiváció fontos, de mi tartja életben? Ismerd meg azt az 1 dolgot, ami végig lendületben tart!

A 6 részes sorozaton túl betekintést engedünk tananyagainkba, videós tartalmainkba, melyek segítségével azonnali tanulói élményt, tapasztaltot szerezhetsz a magolástól mentes, sikeres, örömteli nyelvtanulásról. 

Iratkozz fel, és máris érkezik az 1. rész!

A sikeres nyelvtanulás 5 szabálya

Engedélyezed számunkra, hogy az alábbi módon lépjünk kapcsolatba veled:

*A négyzet bepipálásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az email címedet a GDPR, továbbá az Adatkezelési tájékoztatónk és az Általános Szerződési Feltételek szerint kezeljük. A hozzájárulásodat bármikor, egy kattintással visszavonhatod.