Angol Nyelvtanulás Otthon


 

Mi kell ahhoz, hogy folyékonyan beszélj angolul?
Nyelvtan és szavak tanulása? Nem!

Helyette érdekes és izgalmas, ugyanakkor érthető angol kell!
Mi ezt elkészítettük számodra.

Indítsd el a videót, és 3 percben felvázolom neked, miről van szó:

 

Folyékonyan beszélni – helyesen?

Ha érezted már úgy, hogy nem mersz megszólalni, mert félsz attól, hogy helytelenül mondod, akkor te a többséghez tartozol.

A legtöbb tanár még mai is úgy gondolja, hogy a helyes beszéd záloga a nyelvtani szerkezetek beható ismerete, ezért tanulóikat mindenek előtt nyelvtani magyarázatoknak, elemzéseknek teszik ki. A legtöbb tanuló persze úgy érzi, a baj vele van, mert nem tanulta meg a magyar nyelvtani szabályokat. A problémát azonban nem ez okozza.

Már a 70-es években tudták nyelvészek és kutatók, hogy a nyelvtanulás más, mint egy tantárgy tanulása: a nyelvtanulás során elsajátításról és készségek kialakításáról van szó, nem pedig klasszikus, elemzős tanulásról. Míg más tantárgy tanulásakor a nyelv, mint eszköz adott, addig egy nyelv tanulásakor magát az eszközt kell elsajátítani – te sem a nyelvről akarsz tanulni, hanem a nyelvet szeretnéd elsajátítani, igaz?

Az angol nyelvtanulás otthon most valóban élvezet lesz.

 

A nyelvtanozás és a magolás gátja a helyes és folyékony beszédnek

A folyékony beszéd alapja a mélyen elsajátított nyelvi elemek. Ez automatizmust jelent, azaz nem kell keresgélnünk az emlékeink között ahhoz, hogy megszólaljunk.

Ma Magyarországon a tanulók nagy része éppen ezzel küzd: nem tud előbbre jutni, mert már az alapoknál is hiányzik az automatizmus, a spontán értés és a spontán beszéd

 

Balázs így fogalmazta ezt meg:

Fél évvel ezelőtt végigjártam egy középhaladó angol nyelvi kurzust egy nyelviskolában. Egyik órán, amikor a “beszéltetésre” került a sor, a tanár kérdezett tőlem valamit, amire én passzív szerkezettel akartam válaszolni, mire ő félúton leállított és gyanakvóan megkérdezte:

“Balázs, te előre mentél már a passzív szerkezettel?”
“Nem.” – mondtam.
Erre ő: “Akkor még ne használd, csak ha eljutottunk odáig.”

Teljesen leblokkoltam, pedig előtte sem voltam túl aktív a beszédben. Igazából nem is tudtam, hogy passzív szerkezetű a mondatom. Valójában akkor már elolvastam néhány Oxford Bookworms könyvet és hallgattam hanganyagokat is. Valószínűleg természetes úton ragadt rám valamicske belőlük.

A kezdő nyelvi videótanfolyamod nyelvtanilag nagyon gyerek cipő már számomra, azonban az első drillnél meglepődve tapasztaltam, hogy a legelemibb kérdésre nem tudok válaszolni – szóban. A nyelvem szó szerint botladozott.

A napokban beiratkoztam egy másik nyelviskolába ahol, hál’ Istennek anyanyelvi tanár tartja az órákat. Végeredményben a videóid segítettek az élő beszéd gátját feloldani bennem és végre meg tudok szólalni.

Balázs

Mi kell ahhoz, hogy magabiztosan beszélj?

Ahhoz, hogy angol nyelvtanulásodban FOLYAMATOSAN ELŐBBRE JUSS, olyan anyagokra van szükséged, amelyek számodra érthetők, követhetők, ugyanakkor tartalmaznak egy megléphető kihívást, mindezt akár otthon, kényelmesen.

Más szóval: ha egy szöveg számodra érthető, a benne lévő nyelvi elemek spontán módon felszedhetők és elsajátíthatók.

A videotanfolyamom ezt tökéletesen képes biztosítani számodra: az érthetőséget és azt a kihívást, ami folyamatosan tol téged előre a magasabb nyelvi szintek irányába, szinte észrevétlenül.

Ha így tanulsz, a helyes beszéd készségét szinte észrevétlenül építed fel úgy, hogy soha nem kell feláldoznod a folyékonyságot, ráadásul gyorsabban is haladsz angol nyelvtanulásodban!

 

“Én erre nem vagyok alkalmas…”

Sokan gondolják azt, hogy erre alkalmatlanok – lennének. És azután kipróbálják magukat. És nem akarnak mást. 

Egy nyelv elsajátításának az alapja az, hogy értsd, amit hallasz. Nem úgy, hogy lefordítod, hanem spontán módon, morfondírozás nélkül.

Az értést egy tanárnak/tananyagnak segítenie kell. Ennek számtalan módja van: képek, gesztikulációk, asszociáció, szövegkörnyezet stb. A lényeg: a szöveg közöl, nem szavakat dobál feléd, amit le kellene fordítanod. Ha érted, amit hallasz, akkor az tanulható. Ha tanulható, akkor visz előre.

 

 

Ági a 40 gyakorlatról:

Azt tudnod kell, hogy mindig gyűlöltem a nyelvtanulást, nem is tudtam soha bekapcsolódni. Nekem még csak alapfokú nyelvvizsga kellett a diplomához, amit vért izzadva csináltam meg és alig vártam, hogy soha ne legyen dolgom többé az angollal. Tanulni viszont nagyon szeretek, rengeteg dolog érdekel és kezdtem érezni, hogy rá kéne szánni magam újra a nyelvtanulásra.

A negyven gyakorlattal kezdtem két hete, és hihetetlen amit tapasztalok. Nem nehéz, hisz ezeket már egyszer tanultam, de ami döbbenetes, hogy elkezdtem angolul gondolkodni. Szívesen hallgatok angolul előadásokat, igaz nagy részét még nem értem, de amit megértek annak nagyon örülök.

Életemben először nem nyelvvizsgát akarok, hanem valóban érteni és beszélni az angolt. Végre nem szorgalmasan, hanem örömmel tanulok.

Szívből hálás vagyok.

G. Visontai Ági

 

Mi tehát az a megoldás, ami feloldja a beszéd gátját,
megtanít angolul gondolkodni és az alapokat rendbe teszi?

Angol Nyelvtanulás Otthon

Bemutatjuk: Beszédfejlesztő Történetek I.

A tananyag, amit készítettem, egyedülálló a maga nemében:

 • 100%-ban ráépül a “Kezdő 01 – 40 nyelvi gyakorlat” csomagra (de nem feltétele)
 • kezdőknek/újrakezdőknek készült
 • az angol gondolkodást fejleszti
 • 100%-ban angol nyelvű anyag, mégis követhető, önállóan tanulható
 • 14 történet anyanyelvi író tollából
 • eredeti, londoni felvételek: a történeteket az írónő maga olvassa fel (nem gép olvassa be, mint sok online kurzus esetében)
 • professzionális illusztrációk, ehhez az anyaghoz rajzolva
 • kb. 840 kérdés-választ tartalmazó feladat, ami a jelen időt mélyre gyakoroltatja
 • megtanít különböző formákban válaszolni
 • megtanít kérdezni
 • kiváló hang- és képminőség
 • letölthető pdf és hanganyag, hogy interenet kapcsolat nélkül is tanulhass

 

14 történet, 6 hét intenzív tanulás

Ha újrakezdő vagy, vagy a 40 nyelvi gyakorlat folytatásaként vásárolod meg ezt a tananyagot, heti 2-3 történetet könnyen végig tudsz tanulni. A történetek prezentációs videói nem csak a történet szókincsét prezentálja, hanem annál sokkal szélesebb skálán tanít, ezért a fejlődés nagyon intenzív és látványos.

Ha hetente 5 napot tanulsz (2 napot pihenésre hagysz) és 2-3 történetet dolgozol fel, akkor másfél hónap alatt le tudod zárni ezt a nagyon részletes tanfolyamot.

 

NEKED VALÓ EZ AZ ANYAG?

 • Igen, ha az angol nyelvtanulásod kezdeti szakaszában komoly összeget szeretnél megspórolni.
 • Igen, ha inkább otthonról tanulnál angolul, mint egy tanteremben.
 • Igen, ha tudsz önállóan tanulni és önkontrollt gyakorolni.
 • Igen, ha kitartó vagy.
 • Igen, ha a családból többen tanultok, és ez titeket motivál.
 • Igen, ha alá tudod magad rendelni azoknak az alapelveknek, amikről eddig olvastál, és nem szándékozol a szabályokat felrúgni: angolul tanulunk, angolul beszélünk, a magyarnak a tanulásban helye nincs.
 • Nem, ha tanárfüggő diák vagy.
 • Nem, ha nem bízol magadban.
 • Nem, ha állandó csoportkontroll kell ahhoz, hogy pályán maradj.
 • Nem, ha úgy gondolod, hogy csak élőben lehet nyelvet tanulni.

 

A TANANYAG ÁRA KORLÁT NÉLKÜLI HOZZÁFÉRÉSSEL: 9500FT

Megéri ez? A fenti tananyag kb 40 órányi tanfolyami anyagot ölel fel. Ez minimum 40-80.000Ft-ba kerül csoportos tanfolyam esetén. Magántanár esetében ez 80-180.000Ft. Ez azt jelenti, hogy ha csak egymagad tanulsz, kb. tized áron jutsz hozzá egy olyan kurzushoz, ami sokkal többet gyakoroltat, mint a legtöbb tantermi tanfolyam.

Ezen a tanfolyamon nincs elveszett perc

Ezt az anyagot újra és újra átnézheted, áttanulhatod, hogy a szókincs és nyelvi szerkezetek mélyre “üljenek” és kialakuljon a mindenki által hőn áhított automatizmus: nem csak az értésben, hanem a beszédben (megszólalásban) is. 

A hozzáférés azonban háztartásra szól

Igen, a 9500Ft-os árért akár az egész család tanulhat angolul: gyerekek, szülők, nagyszülők. Az angol nyelvtanulás otthon így valóban gyerekjáték lesz. Egy időben egy gépen tudod használni az anyagot, ezért tanulás után mindig lépj ki a fenti menüponton keresztül, hogy legközelebb akár egy másik saját eszközön léphess be: mobilon, tableten, notebook-on, asztali gépen – a videók minden eszközön lejátszódnak.

 

Várj, van tovább is!

2 tananyag együtt jobban megéri!

15% kedvezmény!

Komplex megoldásokban gondolkodsz? A Beszédfejlesztő Történetek I. tananyag mellé a 40 nyelvi gyakorlat kezdőknek anyagot ajánlom!

A 40 nyelvi gyakorlat és a Beszédfejlesztő Történetek I. szorosan kapcsolódik. A 40 nyelvi gyakorlat során 600 db kérdés/válasz mélyíti el az angol nyelvet. A 14 történet ehhez ad hozzá még 840 db-ot. A két tananyag együtt a teljes kezdő megoldás.

A 2 tananyagot csomagban 15% kedvezménnyel tudod megvásárolni! Itt olvashatsz a 40 nyelvi gyakorlat kezdőknek anyagomról.

ÍME TEHÁT A CSOMAG AJÁNLATUNK:

BESZÉDFEJLESZTŐ TÖRTÉNETEK I.: 9500Ft

14 db, londoni írónő által írt történet

94db HD videó, kiváló minőségben (internetes kapcsolaton keresztül nézhető)

8 órányi videoprezentáció

kb. 840db kérdés, ami garantálja a mély gyakorlást

100% angol nyelvű anyag

Londoni hangfelvételek

14db letölthető pdf anyag – minden történet és kérdés

70db letölthető mp3 fájl, 3 órányi hangfelvétel – minden történet és kérdés/válasz

40 nyelvi gyakorlat

9.500Ft helyett 6.650Ft, ha a Beszédfejlesztő Történetek I. tananyaggal együtt vásárolod meg

250db HD Videó, kiváló minőségben (internetes kapcsolaton keresztül nézhető)

13 órányi videoprezentáció

600db kérdés-válasz

100% angol nyelvű anyag

Professzionális illusztrációk

Londoni hangfelvételek

40db letölthető pdf anyag – minden gyakorlat

70db letölthető mp3 fájl, 4 és fél órányi hangfelvétel – minden kérdés/válasz

Kérd korlátlan hozzáférésedet!

Kattints a gombra és tedd a tanfolyamot a kosárba!

FONTOS! Csak regisztrált tagok számára tudunk csomagot aktiválni!
Ha még nem regisztráltál, itt megteheted: Regisztráció