Elméleti tudás helyett építs stabil nyelvi készségeket mindössze 3 hónap alatt!

Magolás és nyelvtanozás nélkül: örömteli tanulással!

Egy kezdőnek nem masszív szólistákra, "gyors definíciókra" van szüksége,

hanem arra, hogy tapasztalja az angol nyelvet ...

Mit találsz a mai kezdő tanfolyamok leírásában?

120-150 óra, témakör listák, nyelvtani fogalmak listája, amelyek lefedik a nemzetközi keretrendszer (nyelvvizsga-rendszer) előírásait, majd a tanfolyam végeztével “papíron” valamilyen szintre tesznek stb. stb.

Sajnos azonban a papír csak papír, ugyanis egy dolog már az elején hiányzik …

És ez a hiányzó dolog a nyelvi készség maga: a hallás utáni értés készsége és a beszédkészség. Ha a nyelvtanfolyamok adatok (szavak, nyelvi definíciók) helyett ezekre koncentrálnának, hamar értő és beszélő tanulókat tudnának képezni.

Azonban a tanfolyamok a sztenderd kimeneti elvárásokat (azaz a nyelvvizsga elvárásokat) nézik és a tanuló helyett ezek köré az elvárások köré építik tanfolyamaikat: végigmennek szisztematikusan a témákon, a nyelvi szerkezeteken és …

… és nem sok minden történik a tanulóban

Nem történik valódi készségépítés, mert ebben a folyamatban maga az ANGOL NYELV szorul a háttérbe, éppen az, ami képes lenne téged angolul értő kommunikáló emberré tenni.

Persze, vannak angol beszédet bátorító órák, tanfolyamok

Igen, vannak. Azonban ez nem elég. Sajnos a közfelfogás szerint a magyar nyelv kikerülhetetlen egy kezdő nyelvtanuló számára. Az órákon talán törekednek az egynyelvűségre, az otthoni tanulásban azonban a magyar nyelv ismét megjelenik.

Pedig mi minden mehetne végbe egy tanulóban, ha nem csak töredék időben lenne kapcsolatban az angol  nyelvvel, hanem a tanulása minden egyes percében? MINDEN EGYES PERCÉBEN.

Ha tapasztalod az angolt, bámulatos eredményeket tudsz gyorsan elérni!

A tapasztalat ennyit jelent: csinálva sajátítani el valamit. Nem meghallgatva valakit valamiről, hanem csinálni.

“De hogyan tud egy kezdő nyelvtanuló angolul beszélni?” – kérdezhetnéd

Az angol nyelvi készségek nem a beszéddel indulnak, hanem a hallásértéssel. Hallva érteni a közléseket, aminek a hátán a szókincsed növekszik, a nyelvi tudatosságod fejlődik, és eközben “láthatatlanul” a beszédkompetenciád szépen elkezd kialakulni és hamarosan eljutsz addig, hogy képes vagy megfogalmazni gondolatokat. 

Nem beszélned kell az elején, hanem értve hallgatnod

Ha újrakezdő vagy, tudod, milyen frusztráló kompetenciák nélkül megszólalni. Már pedig a mai leghangosabb vélemény ez: beszélned kell ahhoz, hogy beszélni tudj!

Mi azt mondjuk – nyelvészeti kutatások alapján -, hogy a beszédkészség alapja a hallásértés készségének kialakulása. Kezdő szinten a beszédkészséget nem direktben kell fejleszteni, ellenben a megszólalást bátorítani tudjuk, kierőszakolni nincs értelme. És ezzel nincs is semmi baj: a megszólalás előbb vagy utóbb megtörténik, ha az angolt angolul kapod úgy, hogy az számodra felfogható és megérthető.

De nem lesz így túl hosszú a tanulás?

A készségépítés a leggyorsabb út ahhoz, hogy beszéld és értsd az angolt.

Sajnos tény, hogy a nyelvtanulók közel fele több, mint 5 évet tölt nyelvtanulással, ezen tanulók fele pedig 10 évnél is többet! Ráadásul a nyelvtanulók 80%-a nem elégedett a tudásával!

Egy jó tanfolyammal irányítani tudjuk a készségépítés folyamatát

Értetté tudunk tenni angol anyagokat anélkül, hogy a magyart bele kellene vonni a tanulásodba. Miért fontos ez? Mert a magyar bevonásával agyunk átkapcsol memorizálásba, ami egyenlő a magolással. Ellenben, ha a magyar nyelvet nyomokban sem tartalmazza az érthető angol tananyag, azzal valóban tapasztalat útján tudod felszedni a nyelvet: nem állít meg többet a nyelvtani bizonytalanság és a fordítási kényszerből fakadó nyelvi blokk.

Mennyi idő alatt tudod a stabil alapokat elsajátítani?

Akár 3 hónap alatt is! Magolás nélkül, nyelvi analízis nélkül, napi max 30-40 percet szánva erre. Melyik tananyag tudja ezt biztosítani egy kezdő számára?

Bemutatjuk:

‘Denisz’
angol nyelvi csomag

100% angol, 0% magyar – A Te szintedhez hangolva!

40 nyelvi gyakorlat kezdőknek

 • 40db angol nyelvi gyakorlat
 • kb. 600db hangos kérdés-válasz feladat
 • 15 órányi angol nyelvű videó
 • anyanyelvi hanganyagok

Beszédfejlesztő Történetek 1.

 • 14db angol történet
 • kb. 900db hangos kérdés-válasz feladat
 • kb. 9,5 órányi angol videó
 • anyanyelvi hanganyagok

Minden tanfolyamhoz részletes tanulói kézikönyv tartozik, ami a tanulásodban segít!

Hogyan építi fel a Denisz csomag a beszédkészségedet pár hónap alatt?

A Denisz csomag célja, hogy a kezdő tanulókat azonnali készségépítésen keresztül mielőbb értő és beszélő tanulóvá tegye.

A Denisz tananyag csomag közel 25 órányi angol nyelvű videója olyan intenzív, értett angollal lát el, ami biztosítja az angolul való gondolkodás kialakulását. Ez a készség kulcsfontosságú, ez tart téged lendületben, és ahogy haladsz előre, tanulásod nem egyre bonyolultabbá, hanem egyre könnyebbé válik.

Meddig jutsz el ezzel a tananyaggal?

A Denisz csomag a jelen időt fedi le és segíti az angol mély elsajátítását. Azonban a tanulóink visszajelzései (és tapasztalataink) alapján az értés szintje jóval meghaladja azt a szintet, amit elvárhatnánk egy nyelvtanulótól, aki 3 hónapja tanulja a nyelvet. A fent leírt tipikus tanfolyammal ellentétben a készségek a papírhoz képest előrébb tartanak, nem mögötte kullognak!

Miért hívjuk Denisznek?

Az elnevezést a komisz legény csúzlija ihlette. Olyan fegyvert kerestünk, amit nem csak egyszerű használni, hanem használatát egyszerű elsajátítani. A csúzli pont ilyen: könnyű, viszonylag pontos fegyver és a használatát még egy gyerek is meg tudja tanulni, sőt! A csúzlizás móka dolog!

A Denisz tananyag pontosan ilyen: könnyű, magával ragadó, élvezetes és mégis komoly alapkészségekkel ruház fel. Olyan készségekkel, amelyeket sokan még a középfok szintjén is csak keresgélnek.

Mi NEM a Denisz tananyag csomag? 

 • Nem nyelvvizsga felkészítő anyag (de a kompetenciák tekintetében ez jó alap lehet).
 • Nem szolgáltat tematikus listákat (egyrészt mert nem hiszünk ezekben, másrészt pedig neked nem további adatokra van szükséged, hanem a nyelvi készségek felépítésére).
 • Nem nyelvtani rendszerező anyag. (A kuszaságot nem rendszerezni kell, hanem kiváltani alkalmazható tudással.) Ezzel a tananyaggal minden nyelvi struktúrát magadra szedsz, ami ezen a szinten “elvárás”: a végére viszont nem nyelvtani definíciókban fogsz gondolkodni, hanem megtanulsz kommunikálni.

JÓ HÍR: Tananyagaink mindent biztosítanak a tanulásodhoz!

Nyelvtan, szókincs-fejlesztés, hallás utáni értés fejlesztése, íráskészség fejlesztése, jó kiejtés kialakítása - ezek mind szerves részei tananyagainknak.

Nincs tehát szükséged arra, hogy egyéb tananyagok után kutass: amit mi biztosítunk, az egy kerek egész dolog. Mi biztosítjuk a tanulási módszert és eljárásokat, valamint az elsajátítandó tananyagot is. Ezek a tananyagok pontosan olyan tananyagok, amelyek külföldi munkához, jobb álláshoz, közpfokú ill. felsőfokú nyelvizsgához, siekres állásinterjúhoz, sikeres nyelvtanári felvételihez stb. juttatták tanulóinkat, valamint angolul értő és beszélő emberekké tette őket.

Mindössze 1 dologban kell elkötelezned magad ... 

Tananyagaink homlokegyenest más nyelvészeti filozófiát és módszereket követnek, mint a hagyományos tanfolyamok. Ha erre az útra teszed a lábad és eldöntötted, hogy KÉSZSÉGEKET akarsz építeni, mert gyorsan és töretlenül akarsz haladni, akkor a tanulásod idején mindent félre kell tenned, ami visszaránthat a régi kerékvágásba, tehát a magyar nyelv nem lehet része a nyelvtanulásodnak! 

Amíg ezeken az anyagokon dolgozol, nincs szükséged egyéb tanfolyamokra: nálunk minden egyes tanulói szint komplett, önmagában álló tananyag. Ezek egymásra épülnek, így végigvezetnek a nyelvtanulás útján.

Pontosan mit tanulsz a Denisz csomag tananyagaival?

40 nyelvi gyakorlat kezdőknek
Ez a tananyag 40 záró gyakorlatot, és a hozzájuk tartozó prezentációkat és szókincs gyakorlatokat tartalmazza. Ezek a gyakorlatok szisztematikusan vannak egymásra építve, hogy egy kezdő számára biztonsággal tanulható legyen.

A gyakorlatok témái:

Drill 01-02: “Mi ez?” “Mi az?”
Drill 03: Tárgyak jellemzői
Drill 04: Foglalkozások
Drill 05: Foglalkozások
Drill 06-07: Külső tulajdonságok
Drill 08: “Kié?”
Drill 09-10: “Milyen színű?”
Drill 11-12: Foglalkozások, többes szám
Drill 13-14: Tárgyak jellemzői, többes szám
Drill 15-16: “Hol?” – tárgyak helyei
Drill 17: “Mit csinál?”
Drill 18: “Mit csinálnak?”
Drill 19: “Hova?”
Drill 20: “Mit fog csinálni?”
Drill 21-22: “Kinek?”
Drill 23-24: “Hol van?” Hol vannak?” “Van-e?”
Drill 25: Tud
Drill 26-27: “Szereted?”
Drill 28: “Honnan származik?”
Drill 29: “Honnan származik?”
Drill 30-31: “Mit szokott csinálni?”
Drill 32-33: “Mit szokott csinálni?” “Mit csinál most?”
Drill 34-35: Birtoklás
Drill 36-37: Utasítások
Drill 38-39: “Mennyi az idő?”
Drill 40: “Hol voltál?”
257 db Videó, 15 óra felvétel

A 40db gyakorlat 257db videóra van lebontva. Ezek a videók lényegre törőek, sallangmentesek, csak olyan dolgokat tartalmaznak, amelyek az értés készségét építik. A videók hossza 3-6 perc, azaz élvezetesen dolgozhatók fel.

Kérdés-válasz alapú gyakorlatok

A záró gyakorlatokat megelőző anyagok “fülre gyúrnak”. Az alapelv az, hogy nem beszélünk addig, amíg füllel nem értünk. A célunk azonban a beszéd, így a prezentációk és a szókincs gyakorlása után jöhet a kérdés-válasz gyakorlat. Ezek a gyakorlatok már a beszédkészséget fejlesztik.

100% angol nyelvű anyag

A teljes videó- és hanganyag angol nyelvű. A cél az, hogy az angolt képes legyél megérteni anélkül, hogy fordítanál. Ez a tananyag egy magyaroknak készített valódi megoldás.

Professzionális illusztrációk

Amikor 2007- ben elkezdtem az anyagon dolgozni, az első az volt, hogy felfogadtam egy hivatásos illusztrátort, aki közel 1000 illusztrációt készített exkluzívan nekem. Ezek az illusztrációk tehát nem internetről letöltött vegyes anyagok, hanem egységes arculatú, a feladatra készített képek.

Londoni hangfelvételek

A záró gyakorlatok videóinak hanganyagát egy londoni testvérpár vette fel. Az anyag tehát a mai londoni akcentust is füledbe teszi. Lehetőséged van tehát arra, hogy amit már magabiztosan megértettél, most anyanyelvi angolok beszédén keresztül is újrahallgasd és -értsd, valamint arra, hogy a kérdésekre válaszolj.

Letölthető anyagok

Mivel az anyag konkrét feladatokat tartalmaz , a képeket pdf formátumban, professzionálisan megszerkesztve letöltheted, majd nyomtathatod. A záró gyakorlatok videójának hangját szintén letöltheted, így bárhol hallgathatod, a kinyomtatott anyaggal pedig számítógép híján is gyakorolhatsz.

Professzionális videofelvételek

Évek óta foglalkozom videózással, fél professzionális szinten. A videók minőségére büszkék vagyunk: különös gondot fordítottunk az egységes megjelenésre, a képminőségre és a tiszta hangminőségre. A cél a maximális komfort kialakítása volt. A videók webre vannak optimalizálva, így lejátszásuk nem okozhat gondot.

Beszédfejlesztő Történetek 1.
Ezt kell tudnod a Beszédfejlesztő Történetek I. tananyagról:

 • 100%-ban ráépül a “Kezdő 01 – 40 nyelvi gyakorlat” csomagra
 • kezdőknek/újrakezdőknek készült
 • az angol gondolkodást fejleszti
 • 100%-ban angol nyelvű anyag, mégis követhető, önállóan tanulható
 • 14 történet anyanyelvi író tollából
 • eredeti, londoni felvételek: a történeteket az írónő maga olvassa fel (nem gép olvassa be, mint sok online kurzus esetében)
 • professzionális illusztrációk, ehhez az anyaghoz rajzolva
 • kb. 840 kérdés-választ tartalmazó feladat, ami a jelen időt mélyre gyakoroltatja
 • megtanít különböző formákban válaszolni
 • megtanít kérdezni
 • kiváló hang- és képminőség
 • letölthető pdf és hanganyag, hogy interenet kapcsolat nélkül is tanulhass

A 14db történet 94db videón keresztül van prezentálva, összesen 8 órányi felvételben. Ezek a videók lényegre törőek, sallangmentesek, csak olyan dolgokat tartalmaznak, amelyek az értés készségét építik. 

Kérdés-válasz alapú gyakorlatok

A történetekhez összesen 860db kérdés tartozik. A kérdések sokféle választechnikát segítenek elsajátítani. A kérdések megválaszolása elmélyíti a legalapvetőbb nyelvi szerkezeteket és biztosítja a nyelvi automatizmus kialakulását.

100% angol nyelvű anyag

A teljes videó- és hanganyag angol nyelvű.A vizuális segítség biztosítja az értést anélkül, hogy a magyart belevinnénk a tanulásba. Ezzel a tananyaggal angol nyelvi környezetet teremtünk, ami alapvető az angol gondolkodás kialakításához. 

Londoni hangfelvételek

Minden kérdés és válasz felvétele Londonban készült. Az anyag tehát a mai londoni akcentust is füledbe teszi. Lehetőséged van tehát arra, hogy amit már magabiztosan megértettél a prezentációkon keresztül, most anyanyelvi angolok beszédén keresztül is újrahallgasd és -értsd, valamint arra, hogy a kérdésekre válaszolj.

Letölthető anyagok

Mivel az anyag konkrét feladatokat tartalmaz, a történeteket pdf formátumban, professzionálisan megszerkesztve letöltheted, majd nyomtathatod. A gyakorlatok videójának hangját szintén letöltheted, így bárhol hallgathatod, a kinyomtatott anyaggal pedig számítógép híján is gyakorolhatsz.

Professzionális videofelvételek

Évek óta foglalkozom videózással, fél professzionális szinten. A videók minőségére büszkék vagyunk: különös gondot fordítottunk az egységes megjelenésre, a képminőségre és a tiszta hangminőségre. A cél a maximális komfort kialakítása volt. A videók webre vannak optimalizálva, így lejátszásuk nem okozhat gondot.

Neked való a Denisz csomag? Ezt a döntést könnyen meghozhatod: nézd végig minta anyagainkat és tapasztald meg a “100% angol, 0% magyar” nyelvtanulást.

Vajon milyen érzés lenne szóban is azon a szinten kommunikálni, amit a papír állít?

Tanulóink így írnak erről:
1,5 évet magántanárnál, teljesen kezdőként tanultam a nyelvet, majd 4 év kihagyás után végig tanultam a “Duolingo”-t fél évvel ezelőtt, és most itt tanulok a “Beszédfejlesztő történetekkel” kezdve.
 
Azzal kezdeném, hogy semmi kedvem nem volt az angolhoz: németet tanultam, évtizedek tanulása, feladásai, gyötrődése kellet, hogy megtanuljam és beszélni tudjak. Családi okok miatt kezdtem az angol tanulásba. A szokásos gyötrődéses tanulásba egy magántanárnál. Aztán feladtam 4 évre.
 
Szeptembertől nyugdíjas vagyok, van időm, adtam még egy esélyt magamnak és az angolnak. Imádtam a Duolingot, de nem tanultam meg beszélni. Viszont az ottani sikerélményeim életben tartották a tanulási kedvemet. Most itt vagyok, és nagyon szeretem ezt a tanulási formát. A döntésben segített az, hogy kipróbálhattam és hatékonynak tűnt.
 
Korábban nehézkes volt a beszéd, mert nem tudtam a mondatokat összerakni. A szórend inkább csak írásban sikerült, ott se mindig, a kiejtéssel is voltak gondjaim. Most magabiztosabban kezdek hozzá a beszédhez. Érzem a ritmusát a nyelvnek.
 
Szeretem, hogy nem kell magolni, nekem az nem megy. Azonnali javításra van lehetőségem, mert hallom a helyes választ. A helyes kiejtést nem megfejtenem kell, készen kapom, csak utánoznom kell. Nem túl hosszúak a leckék, nem válik unalmassá a tananyag.
 
Ez egy könnyű tanulási forma, gyorsan eredményt hoz.
Zita

Középiskolában, egyetemen és magántanárnál is tanultam angolt. Állandóan fordítani akartam a mondandómat, emiatt akadozott a beszédem, mindig előre kellett megfogalmaznom magamban a gondolataimat. Plusz, ha nem értettem egy szót, akkor leragadtam, így kiestem a szövegértésből is.
 
Kétségem sem volt, hogy rátaláltam a tökéletes módszerre, egy percig sem hezitáltam, hogy megvásároljam és ezzel is kifejezzem elismerésemet felétek!
 
Szeretném magamnak bebizonyítani, hogy ötven évesen végre képes leszek folyékonyan angolul kommunikálni akár a hétköznapokban, akár szakmai területen. Szerencsére úgy hozta az élet, hogy most tudok rá kellő időt fordítani!
 
A tananyag előnye, hogy nem görcsösen tanulok, a szavak gyorsan és tartósan ragadnak meg bennem és sokkal jobban rááll az agyam az angolra. Rendkívül szuggesztíven adod át az anyagot, és tényleg működik az oktatásod elve. Mindennapos, gyakorlatias sztorikat hozol kellő humorral megspékelve. Nem nyűgként élem meg, hogy rendszeresen angolozom!
 
Nincs kétségem afelől, hogy ez a módszer alkalmas arra, hogy tényleg készség szintjén sajátítsunk el egy nyelvet.
Tibor

“Csak annyit szeretnék leírni, hogy még mindig a Te tananyagod a legjobb az angol nyelv tanításában. Bátran állíthatom, hogy így van, mert rengeteg más módszert is kipróbáltam hosszú évek alatt, de csak a Te anyagoddal voltam képes az előrelépésre, a haladásra az egy helyben topogás helyett.
 
Jó volna, ha a módszered minél többekhez eljutna, hogy ne csalódással kezdjék és ne küszködéssel folytassák az angol tanulását, elsajátítását.”
Tünde

Szóval, mi teszi egyedivé ezt a tanfolyamot?

Egyetlen szóban: a készségépítés. Ez a tananyag 3 hónap alatt képes felépíteni azokat a nyelvi kompetenciákat, amikre sokan 5 év után is csak vágyakoznak! Ebben semmi extrémitás nincs, mi 2003 óta csak így tanítjuk az angol nyelvet, immár több, mint 25000 élő órányi tapasztalat van mögöttem. 

Egyszerűen az angol tanulást úgy kezeljük, ahogy kell: nem tantárgyként fogjuk fel, hanem készségtárgyként. Előbbi esetben a központban a tantárgy áll, utóbbiban az ember és a tanulás természetes folyamatai.

Ettől függetlenül munkát kell beletenned – de nem kell megszakadnod!

Dolgoznod kell az anyaggal, hiszen hangos gyakorlatokat tartalmaz: kb. 70 órányi munkád lesz benne, de ezt 3-4 hónap alatt kényelmesen végig tudod csinálni. Csak koncentrált figyelemmel kell jelen lenned: nézni a tananyag videóit és elvégezni a hangos záró gyakorlatokat.

Nincs komplikáció: a leckékben fentről lefelé kell haladnod az oldalon. Nincs tehát magolás, nincs “vonulj el és folytasd, ha már megtanultad” típusú utasítás, nincs kesze-kusza modulrendszer. 

És ha nincs napi 40 perced? Nem prolbléma, ez nem ok arra, hogy kimaradj!

A kapcsolódó kézikönyvben részeltes útmutatást adunk többek között arra is, hogy hogyan tudod a tananyagot hozzáigazítani a kevesebb ráfordítható időhöz. Ha 6, 8 vagy 10 hónap alatt válasz beszélővé könnyed tanulással, még mindig jobb, mint futni a köröket éveken át és kiégni a nem hatékony nyelvtanulásban.

'Denisz' angol videós oktatócsomag

Lássuk az ajánlatot:

Kérdések és válaszok …

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Letölthetők a videók? Nem. A videók a Vimeo oldaláról töltődnek be, a letöltés nem engedélyezett, a megtekintésükhöz interet kapcsolat szükséges.
 • Mobil eszközön keresztül is tanulható a tananyag? Igen, erről a Vimeo gondoskodik. Ha a videók a lassabb interenet kacsolat miatt akadoznak, a jobb alsó sarokban található HD kapcsolóra kattints – ez megoldja a problémát.
 • A tananyag mely része tölthető le? Minden szükséges tananyag és eszköz a weboldalba van ágyazva, így nem kell letöltésekkel bajlódni.
 • Hány gépről léphetek be az oldalra? Az All-inclusive 365 hozzáférés esetében egy időben 2 gépről. A rendszer védelme bekapcsol kettőnél több egyidejű belépéskor. A felhasználói szabályzat szerint a felhasználási jogkör háztartásra szól.
 • Milyen hosszan férhetek hozzá a tananyaghoz? Ennek a tananyag csomagnak nincs hozzáférési korlátja.
 • Hogyan tudok fizetni? Megrendelés után egy email-ben küldjük a bankszámla-adatokat, így személyesen egy bankfiókban vagy átutalással is rendezheted a befizetést. A bank minket sms-ben értesít a befizetésről, így a lehető leghamarabb tudjuk élesíteni a tanfolyamot. Ez 24 órán belül megtörténik. PayPal-on keresztül is tudsz fizetni, akár bankkártyával is. Ebben az esetben szintén manuálisan élesítjük a tanfolyamot, ezért a fenti időre szükségünk lehet. Az általad preferált fizetési módot a megrendeléskor ki tudod választani.
 • Hány éves kortól ajánlott? Kb. 12 éves kortól jól használhatók az oldalon található tananyagaink.
 • Kell kiegészítő tananyag e mellé a tanfolyam mellé? Minden tanfolyamunk önállóan használható, teljes értékű tanfolyamok. A tanulás intenzitása és mélysége miatt azonban értéke és hatása sokszorosan meghaladja a magyar alapokon működő tanfolyamokét. Nem ajánlunk semmilyen magyar nyelvű nyelvtanfolyamot a tananyagaink mellé.
 • Iskolai tanórák mellet ajánlott ezt a tanfolyamot is végezni? Abszolút! Végre angol nyelven tanulhatsz! :) Az iskolát sajnos nem lehet kikerülni, azonban a tanfolyamhoz csatolt kézikönyv és az ott leírt módszertan szerint kell eljárnod. Akkor hamar az osztály élén találod magad.
 • Van írásos feladat? Igen, minden tananyaghoz készítettünk munkalapot. Ennek használatával kapcsolatban szintén adunk módszertani ajánlásokat.
 • Van pénz visszafizetési garancia? Nincs, viszont kipróbálhatod a tanfolyamainkat. Így belekóstolhatsz az angol nyelven történő angol tanulásba, illetve lesz egy rálátásod arra, hogy milyen minőségű tananyagot kapsz a befizetésedért.
 • Kapok élő segítséget? A tanfolyamhoz jár egy részletes módszertani útmutató, de természetesen a Kapcsolat menüpontban megtalálható elérhetőségeken keresztül kapcsolatba léphetsz velünk.
 • Lesz folytatása a tanfolyamnak? Igen, mindenképp.