Denisz, a komisz. A komisz kis legény örök társa, hatékony “fegyvere” a csúzli: gyorsan tölthető, és közeli célpontokra fürgén és pontosan lehet vele lőni. Az angolban egy kezdőnek éppen ilyen hatékonyságra van szüksége!

Ha teljesen kezdő vagy bizonytalan újrakezdő vagy, a Denisz csomag nagyon gyorsan ráállít az angol gondolkodásra és a beszédkészségedet hatékonyan fejleszti. A Denisz csomag precíz alapokat ad, ahonnan gyorsan tudsz továbblépni.

Az első 2 tananyag az értésedet és a beszédedet fejleszti: összesen több, mint 1400 kérdés-válasz feladat visz végig a jelen idős szerkezeteken, miközben komoly szókincsre teszel szert. Mindezt magolás és nyelvtani szabályok  tanulása nélkül éred el. A tananyag 100%-ban angol nyelvű, így a tanulás igazi élmény! Mindössze 3 és fél hónap alatt megszerezheted a nyelvi alapokat.

A Fonetika 1. a Denisz Plusz csomag része. Ez a tananyag bemutatja és megtanítja az angol nyelv magánhangzóinak képzésének helyét és helyes ejtését szavakon és szókapcsolatokon keresztül.

40 NYELVI GYAKORLAT

A stabil alapokat a 40 nyelvi gyakorlat biztosítja: 600db kérdés-válasz, 250db HD videó, 13 órányi angol nyelvű tréning videó. Próbáld ki az első 4 gyakorlatot ingyen!  

1. GYAKORLAT, VIDEÓK: 01-05

Az első gyakorlatban tárgyakat tanulsz meg, valamint megtanulsz válaszolni a „Mi ez?” „Mi az?” kérdésekre. Megtanulod a számokat 16-ig.

2. GYAKORLAT, VIDEÓK: 01-04

További tárgyakat tanulsz meg. Zárásként a „Mi ez?” „Mi az?” kérdésre tagadó/állító formában kell válaszolnod.

3. GYAKORLAT, VIDEÓK: 01-06

A harmadik gyakorlatban tárgyak jellemzőit tanulod meg. A záró gyakorlat a tagadó és állító mondatokra helyezi a hangsúlyt.

4. GYAKORLAT, VIDEÓK: 01-05

A negyedik gyakorlatban foglalkozásokat (férfi és nő) tanulsz meg, valamit az ehhez kapcsolódó kérdést és választ.

BESZÉDFEJLESZTŐ TÖRTÉNETEK I.

A Beszédfejlesztő Történetek I. bátorítja a megszólalást: a történetek és a kapcsolódó kb. 840 kérdés-válasz feloldja azt a gátat, ami benned van. A 14 db történetből kettőt most ki is próbálhatsz!

Story 1 Samson

Story 2 The film

A BeszeljAngolul.com tananyag-rendszere

'ALL-INCLUSIVE 365' - a korlátlan nyelvtanulás élménye

Szeretnél 1 éven át korlátlan hozzáférést minden tananyag-csomagunkhoz, kiegészítő és mini-tananyagunkhoz, valamint a jövőben elkészülő anyagainkhoz? Részletekért kattints az információs gombra!