Denisz, a komisz. A komisz kis legény örök társa, hatékony “fegyvere” a csúzli: gyorsan tölthető, és közeli célpontokra fürgén és pontosan lehet vele lőni. Az angolban egy kezdőnek éppen ilyen hatékonyságra van szüksége!

Ha teljesen kezdő vagy bizonytalan újrakezdő vagy, a Denisz csomag nagyon gyorsan ráállít az angol gondolkodásra és a beszédkészségedet hatékonyan fejleszti. A Denisz csomag precíz alapokat ad, ahonnan gyorsan tudsz továbblépni.

Az első 2 tananyag az értésedet és a beszédedet fejleszti: összesen több, mint 1400 kérdés-válasz feladat visz végig a jelen idős szerkezeteken, miközben komoly szókincsre teszel szert. Mindezt magolás és nyelvtani szabályok  tanulása nélkül éred el. A tananyag 100%-ban angol nyelvű, így a tanulás igazi élmény! Mindössze 3 és fél hónap alatt megszerezheted a nyelvi alapokat.

A Fonetika 1. a Denisz Plusz csomag része. Ez a tananyag bemutatja és megtanítja az angol nyelv magánhangzóinak képzésének helyét és helyes ejtését szavakon és szókapcsolatokon keresztül.

40 NYELVI GYAKORLAT

A stabil alapokat a 40 nyelvi gyakorlat biztosítja: 600db kérdés-válasz, 250db HD videó, 13 órányi angol nyelvű tréning videó. Próbáld ki az első 4 gyakorlatot ingyen!  

1. GYAKORLAT, VIDEÓK: 01-06

Az első gyakorlatban tárgyakat tanulsz meg, valamint megtanulsz válaszolni a „Mi ez?” „Mi az?” kérdésekre. Megtanulod a számokat 16-ig.

2. GYAKORLAT, VIDEÓK: 01-05

További tárgyakat tanulsz meg. Zárásként a „Mi ez?” „Mi az?” kérdésre tagadó/állító formában kell válaszolnod.

3. GYAKORLAT, VIDEÓK: 01-07

A harmadik gyakorlatban tárgyak jellemzőit tanulod meg. A záró gyakorlat a tagadó és állító mondatokra helyezi a hangsúlyt.

4. GYAKORLAT, VIDEÓK: 01-06

A negyedik gyakorlatban foglalkozásokat (férfi és nő) tanulsz meg, valamit az ehhez kapcsolódó kérdést és választ.

BESZÉDFEJLESZTŐ TÖRTÉNETEK I.

A Beszédfejlesztő Történetek I. bátorítja a megszólalást: a történetek és a kapcsolódó kb. 840 kérdés-válasz feloldja azt a gátat, ami benned van. A 14 db történetből kettőt most ki is próbálhatsz!

Story 1 Samson

Rövid, mókás történet egy kutyáról, egy kislányról és az anyukájáról.

Story 2 The film

Rövid történet 2 kislányról, akik együtt szerették volna eltölteni a délutánt.

Fonetika 1. (kiejtés)

A Fonetika 1. tananyag bemutatja és megtanítja az angol magánhangzóinak képzésének helyét és helyes ejtését szavakon és szókapcsolatokon keresztül. A teljes tananyag 14 leckéből áll, ebből 5 érhető el mintában.

1. A brit hangok

Bevezető videók, amelyek segítenek megérteni a brit magánhangzók legfontosabb tulajdonságait. Azonnali felismerést ad :)

2. A magánhangzók

A 12 magánhangzó fonéma teljes gyakorlása szavakkal. Megismered a rövid és hosszú hangzókat.

3.Az [æ] hang

Komplett, rímekre szabott gyakorlat az [æ] hangra. A gyakorlat során hangosan tudod ismételni a szavakat, majd a szókapcsolatokat.

4. Az [e] hang

Komplett, rímekre szabott gyakorlat az [e] hangra. A gyakorlat során hangosan tudod ismételni a szavakat, majd a szókapcsolatokat.

5. Az [æ] és az [e] hang

Komplett, rímekre szabott gyakorlat az [æ] és az [e] hangokra. A gyakorlat során megtanulod a 2 hang képzése közötti  különbséget..