Lados Olivér és Lados Eszter. Egy nyelvtanár/videoblogger és egy illusztrátor/cikkíró. A beszeljangolul.com közös alkotói, hatgyermekes család menedzserei.

A filozófiánk röviden …

Meglátásunk szerint a nyelvtanulók sikertelenségének fő oka nem maga a tanuló vagy a tanuló hozzáállása (ahogy azt sok tanár állítja), mint inkább az a mód, ahogyan próbálja a nyelvet tanulni (vagy ahogy az angolt neki tanítják). A nyelvtanulás ugyanis nem a szavakról vagy a nyelvtani ismeretekről szól, hanem a nyelvi készségek komplex fejlesztéséről – ez pedig csakis angol nyelven tud megvalósulni, a magyar nyelv teljes kizárásával.

MIben vagyunk mi mások?

Itt nem tippeket/trükköket találsz, hanem egy végtelenül egyszerű, ám működő rendszert: komplett tananyagokat, amelyekkel rövid időn belül képes leszel értő, angolul gondolkodó és beszélő emberré válni – még akkor is, ha már szinte te magad is lemondtál magadról. :)

Fel a fejjel, itt nem kell magolnod vagy nyelvtanoznod, csak mindent beleadva figyelned és követni a tanácsainkat, a többit az elme prímán képes megoldani – mi biztosítjuk mindazt, ami a sikeredhez szükséges.   

A maximumot szeretnéd kihozni az oldalból?

Lados Olivér

+36.20.886.8307
info@beszeljangolul.com

7691 Pécs, Iparos u. 10.

Adósz.: 68027500-1-22
NAIH-114577/2017.