Beszélni szeretnél angolul. Könnyedén. Erőlködés nélkül.

Az általunk képviselt, "100% angol, 0% magyar" nyelvoktatási filozófia pontosan ebben segítenek neked!

 

Tananyagaink segítségével gyorsan kialakul az angol gondolkodás, ami a könnyedebb, természetesebb angol kommunikáció alapja. Ismerd meg a beszeljangolul.com csapatát!

Ezek vagyunk …

Lados Olivér és Lados Eszter. Nyelvoktatók, illusztrátorok, szakmai cikkírók, digitális nomádok. A beszeljangolul.com közös alkotói, hétgyermekes család menedzserei.

A filozófiánk röviden …

Meglátásunk szerint a nyelvtanulók sikertelenségének fő oka nem maga a tanuló vagy a tanuló hozzáállása (ahogy azt sok tanár állítja), mint inkább az a mód, ahogyan próbálja a nyelvet tanulni (vagy ahogy az angolt neki tanítják). A nyelvtanulás ugyanis nem a szavakról vagy a nyelvtani ismeretekről szól, hanem a nyelvi készségek komplex fejlesztéséről – ez pedig csakis angol nyelven tud megvalósulni, a magyar nyelv teljes kizárásával.

Miben vagyunk mi mások?

Itt nem tippeket/trükköket találsz, hanem egy végtelenül egyszerű, ám működő rendszert: komplett tananyagokat, amelyekkel rövid időn belül képes leszel értő, angolul gondolkodó és beszélő emberré válni – még akkor is, ha már szinte te magad is lemondtál magadról. :)

Fel a fejjel, itt nem kell magolnod vagy nyelvtanoznod, csak mindent beleadva figyelned és követni a tanácsainkat, a többit az elme prímán képes megoldani – mi biztosítjuk mindazt, ami a sikeredhez szükséges.

Sakifio Hedvig, nyelvoktató, a beszeljangolul.com anyagainak forgalmazója. 6 hónapot élt Nyugat-Afrikában és 13 évet Londonban, ahol helyettesítő tanárként dolgozott. Tanított felnőtteket a világ minden tájáról és gyerekeket is. A beszeljangolul.com által képviselt oktatási elveket 2002 óta alkalmazza. 

Sakifio Ádám, oktatás támogató, a beszeljangolul.com anyagainak forgalmazója. 13 évet élt Londonban. A középiskolai tanulmányokat Londonban, egyetemi tanulmányait a University of Greenwich-en végezte, közgazdaságtan és bank szakon. Az angol második anyanyelve.

Más tanfolyamok a magyart a nyelvtanulás szükséges velejárójának tekintik,

ezt azonban nem kell elfogadnod!

Tanulók tömege küzd az angollal: 3, 5, 10 éve vagy akár ennél is hosszabb ideje. Ennek legmélyebb oka a magyar nyelv, amely  az online tanfolyamokat és persze az otthoni tanulást is át- meg átszövi.

Hogyan? Hát a magyar nem segítség a nyelvtanulásban?

Sajnos nem. A magyar nyelv hátán az angolt maximum memorizálhatod, de nem tudod elsajátítani. Volt már olyan tapasztalatod, hogy mondtad volna, de a nyelvi szabályon leakadtál?

Vagy hogy egy szó magyarul ott volt a fejedben, de nem tudtad előszedni az angol megfelelőt? Látod már, a magyar nyelv mennyire átszőtte a nyelvtanulásod?

Nos, az angol nyelv elsajátításához nyakig el kell merülnöd az angolban és a tanulásodból teljesen ki kell iktatnod a magyart. Nem 50-75-98%-ban van szükséged az angolra, hanem 100%-ban. A tanulásod minden percében.

De miért akarnál olyan tananyaggal tanulni,

ami nyomokban sem tartalmaz magyart?

Mert az angolt magadénak akarod tudni. Mert nem akarod újra és újra elölről kezdeni. Mert tapasztaltad, hogy a memorizálós, kétnyelvű eljárások nem hoznak tartós eredményt.

Mert végre át akarsz törni egy felépült falat és tartós sikereket akarsz elérni az angol tanulásban! Ezt adjuk neked  Beszédfejlesztő Tananyagainkon keresztül.

Tanulói vélemény: Sass Mihály

“… Egy picit tartottam attól, hogy, mivel az anyagaidban minden angolul hangzik el, lesz, ami nem jön majd át. A kiejtés megtanulásával kapcsolatban is voltak aggályaim, de idővel ezek is teljesen megszűntek. Utóbbiban bátrabb lettem, és azt tapasztalom, hogy ezzel a tananyaggal sokkal könnyebben megtanulom a szavak, mondatok helyes kiejtéseit. Félelmeim ellenére aztán éppen az tetszett különösen, hogy minden angolul hangzott el: nagyon profin lettek összeállítva a magyarázatok, mindig értettem, hogy miről van szó. Most már meg vagyok győződve, hogy csak így érdemes idegen nyelvet tanulni: ez a legjobb módszer, az elsajátítás.”

Némethné Nagy Judit

“… Tetszett, hogy nincs magyar beszéd: a képek nagyban segítik a megértést, és az új szavak újra meg újra visszatérnek, így jobban megmaradnak a hosszútávú memóriában. Fontos még, hogy jól érthető a kiejtés és a tanfolyam a hallás, olvasás írás és beszédkészséget is fejleszti. Ha eleget gyakorlunk, készség szinten jönnek az igeidők és a mondatalkotás. Mivel egy életre megvásároltam az anyagot, bármikor ismételhetek. Ezzel a tanulással az agy állandóan dolgozik, amíg nézed a videót, nem csak passzív befogadó vagy.”

Alexandra

“… Volt egy kis félelmem, hogy majd nem fogom érteni a dolgokat, de teljesen felesleges volt kételkednem, mert imádom és rengeteg mindent tanultam. Szerintem, már így a gyakorlat végéhez közeledve sokkal magabiztosabban mondom ki a szavakat. Imádom, hogy végre nem kell egy szót sem lefordítani, mert azt mindig utáltam. Nagyon ajánlom mindenkinek ezeket a gyakorlatokat, mert eszméletlenül szuperek és nagyon jól meg lehet érteni mindent a videókból.”

Tünde

“… Nagyon jó a tanfolyamban, hogy a csak angol beszédtől újra ráállt az agyam az angol gondolkodásra. A teljesem angol nyelvű anyagok ellenére minden teljesen érthető, hiszen a képek és a sok-sok magyarázat, példa mindent világossá tesz. Mivel már ismerősek voltak a dolgok, könnyen és gyorsan tudtam haladni. A reakcióidőm nagyon sokat javult. Automatikusan jönnek a kérdésekre a válaszok.   Nagyon tetszettek a vicces történetek, a sok-sok értelmező magyarázat, háttérinformáció. Tetszett, hogy minden kérdésfajtát be tudtam gyakorolni. Örültem, hogy a sok-sok ismétlés hatására könnyen belementek a fejembe a kifejezések, így nem kell magolni. Ráadásul akkor tanulok, amikor időm van.”

Imre

“… Amikor rátaláltam ezekre a tanfolyamokra, gyorsan és jól döntöttem. Megszerettem az angol nyelvet és úgy érzem sokat fejlődtem – köszönet érte, Olivér. Kezdek angolul gondolkozni és nem érzem a magyar fontosságát és kényszer támogatását. Nagyon sokat segített a sok nyelvi kontextus, a full angol tanulás (szuper), illetve Olivér tanítási módja. Számomra az angol nem egy nyelvvizsgát jelent – használni szeretném és foglalkozni vele. Szeretnék tovább fejlődni és meg is teszem a további lépéseket. Azt gondolom, hogy a nyelvtanulás sok örömöt tud okozni. Ha valaki igazán érdeklődik jelen esetben az angol nyelv iránt és nem egy tantárgyként kezeli, akkor megleli benne az örömét és megnyílik a világ előtte.”

Próbáld ki beszédfejlesztő videós tananyagainkat, vagy szintfelmérőnkkel mérd fel nyelvi készségeidet!

Lados Eszter ev.

+36.20.886.8307
info@beszeljangolul.com

7691 Pécs, Iparos u. 10.

Adósz.: HU67398605
Nyilvántart. sz.: 50173668