Az angol dátumokról szóló előző videómból megtanultad, hogyan kell a dátumokat angolul kiolvasni. Megtanultad a sorrendet, illetve azt, hogy az évet hogyan bontjuk meg 2000 előtt.

Akkor most itt az ideje, hogy megtanuld egy másik módját mindennek, mivel az angoloknál sok dolognak többféle módja is van, így az dátumok kiolvasásának is. De ne aggódj, az előző videóra építve ez gyerekjáték lesz.

Íme a videó: 

Online angol tanulás

A fenti videó az Angol Nyelvi Gyakorlatok 2. tanfolyamom részét képezi. 

Nyelvi anyagaim fókusza az angol nyelv elsajátíttatása – hogy ne kelljen állandóan újra nekiveselkedned, hanem készségeket kialakítva végre magadévá tedd az angol nyelvet. 

Elsajátítani egy nyelvet sokféle tananyagból el lehet, ami angolul beszél hozzád, ám nagyon kevés olyan tananyag van, ami angolul valódi értést tud adni. És ilyenkor lép a képbe a magyar.

Azonban a magyar mindent tönkretesz: a magyar nyelv igyekszik mindent kontrollálni a fejedben, mindent analizál, mindent megkritizál, mindent megtesz, hogy elbizonytalanítson. Ezt nem akarjuk. Ezért inkább kizárjuk és készségeket építünk: reflexeket, amik nem hagynak cserben.

 

Igen, ez szokatlan megközelítés, pedig már a 70-es 80-as években megfogalmazták ezeket az elveket. A bizonytalanság elkerülése végett a tananyagaimat minden esetben kipróbálhatod. A teljes tananyag paletta itt található: komplett angol tananyagok.