Beszélni szeretnél angolul. Könnyedén. Erőlködés nélkül.

100% angol, 0% magyar Beszédfejlesztő Tananyagaink pontosan ebben segítenek neked!

 

Tananyagmintáink segítségével nem csak pontosan felmérheted készségszintű nyelvtudásodat, de közvetlen tanulási élményt is szerezhetsz. Rengeteget.

KÉSZEN ÁLLSZ? PRÓBÁLD KI TANANYAGAINKAT: görgess lejjebb!

A BeszeljAngolul.com tananyag-rendszere

Ismerd meg tananyag-rendszerünket és így határozd meg nyelvi szintedet! Kattints!

***************************************

Így határozd meg nyelvi szintedet

Nagy általánosságban elmondható, hogy az írásbeli felmérők nem tudják a nyelvi készségeidet jól felmérni. Ezért az a szint, amit valahol meghatároztak számodra, itt nem mérvadó. A tanulást ott kell kezdened ahol még stabilan és jól tudsz dolgozni a tananyagokkal.

Tehát, hol kezdődik a Te tanulásod?

Ha kezdő tanuló vagy, a válasz egyszerű: Denisz, 40 nyelvi gyakorlat kezdőknek.

Ha már tanultál angolt, az alábbi módon tudod jól belőni a szintedet …

A legjobb mérce minden esetben a Történetek tananyagok

– Ha úgy érzed, hogy gyenge újrakezdő vagy, a Történetek 1-gyel tudod magad mérni.

– Ha alapfok környékén vagy, akkor a Történetek 2-vel tudod magad ellenőrizni.

– Ha stabilabb középhaladó vagy, akkor a Történetek 3-mal.

Válaszd ki tehát azt a Beszédfejlesztő Történetek tananyagot, amit a fentiek alapján megfelelőnek érzel, majd dolgozz az első történeten: a prezentációkon és a gyakorlatokon is (ennek módjáról egy rövid leírást találsz az első történetnél). Érezni fogod, mennyire könnyen tudsz dolgozni vele.

FONTOS! A mérce nem az, hogy érted-e a történetet vagy a prezentációt (ez inkább a tanári kvalitás mércéje), hanem az, hogy a gyakorlatokon mennyire jól és tempósan, illetve hiba nélkül tudsz-e dolgozni!

Az alábbiak alapján tudod meghozni a döntésedet:

a) amennyiben túl könnyűnek érzed az anyagot (nem csak magát a történetet, hanem a történetet és a hozzá kapcsolódó hangos gyakorlatokat is), akkor az a szint alacsony számodra. Ebben az esetben menj az eggyel felette lévő Történetek tananyagba, és dolgozz az első történeten.

b) amennyiben bonyolultnak érzed az anyagot és nehezen követed a prezentációkat, vagy a gyakorlatokban sokszor kell megállnod, akkor ez a tananyag túl erős neked. Ebben az esetben menj az egy szinttel lejjebb lévő Történetekre.

c) ha az adott Történetek anyagot optimálisnak érzed, akkor megtaláltad a nyelvi szintedet.

Ennyit az induláshoz, részletesebb instrukciókat és útmutatást majd a tanteremben, a Tanulói kézikönyvekben találszReméljük, hamarosan ott találkozunk.

Jó böngészést és jó tanulást kívánunk!
Olivér és Eszter

Ha teljesen kezdő vagy bizonytalan újrakezdő vagy, ez a csomag ráállít az angol gondolkodásra! A közel 1500db hangos kérdés-válasz gyakorlat nem hagy cserben: az értésedet és a beszédkészségedet is gyorsan fejleszti és precíz alapokat ad. Mindezt 3 hónap alatt!

Angol nyelvi gyakorlatok 1.
+ Beszédfejlesztő Történetek 1.

A stabil alapokat a 40 nyelvi gyakorlat biztosítja: 600db kérdés-válasz, 250db HD videó, 13 órányi angol nyelvű tréning videó. Próbáld ki az első 4 gyakorlatot ingyen! 

A Beszédfejlesztő Történetek I. bátorítja a megszólalást: a történetek és a kapcsolódó kb. 840 kérdés-válasz feloldja azt a gátat, ami benned van. A 14 db történetből kettőt most ki is próbálhatsz!

Többször is belevágtál az angol tanulásba, de mindig elakadtál? Ezzel a gyakorlatias, beszédértést és beszédkészséget építő tananyag csomaggal végre túllendülhetsz a nehézségeken, és magabiztosan szólalhatsz meg! A tananyag végére középhaladó szinten leszel. 3 hónap alatt!

Angol nyelvi gyakorlatok 2.
+ Beszédfejlesztő Történetek 2.

A 32 nyelvi gyakorlatban kb. 400db kérdés-válasz feladata segít abban, hogy mélyen elsajátítsd a múlt időt, jövő időt, “befejezett jelent” és még sok egyéb szerkezetet. Próbálj ki 4 leckét ingyen!

A Beszédfejlesztő Történetek 2. bátorítja a megszólalást: a történetek és a kapcsolódó kb. 840 kérdés-válasz feloldja azt a gátat, ami benned van. A 14 db történetből kettőt most ki is próbálhatsz!

Kiegészítők:
Mini-tananyagok 1.

Fonetika 1. (Kiejtés), Mondatépítés 1. (Szópiramis), Feltételes mód 1. (Lánctörténetek) és Hétköznapi párbeszédek 1-2.

A Mini-tananyagok 1. egy szórakoztató, könnyen és gyorsan tanulható tananyag-mix.

Az egyes tananyagok célja, hogy roppant játékos, szórakoztató módon tanítsák a nyelvnek azon területeit, amelyeket elszapáraltan, fókuszáltan is lehet tanítani.

Vég nélküli tanulás helyett végre mélyen elsajátíthatod az angol nyelvet: mi mindent biztosítunk ehhez!

Velünk ez könnyen megy: magolás és elméleti nyelvtanozás nélkül, a nyelv közvetlen, értő tapasztalására építve. Fejleszd magad ezzel a könnyedséggel akár a felsőfokig is! Hogyan? Kattints a részletekért!

Sokan tapasztalják azt, hogy középhaladó szinten átláthatatlanná válik az angol nyelv: túl sok az új nyelvi forma és nagy az elvárás a szókincs bővítésével kapcsolatban is. A Tell Vilmos csomaggal tanulva ennek ellenkezőjét tapasztalod: a tanulás nem lelassul, hanem rendkívüli módon felgyorsul. 3 hónap alatt stabil, erős középhaladó szintre jutsz!

Angol nyelvi gyakorlatok 3.
+ Beszédfejlesztő Történetek 3.

A 21 nyelvi gyakorlat 272db kérdés-válasz feladata segít abban, hogy az angol nyelvtan alapvető szerkezeteit mélyen elsajátítsd és stabil középhaladó szintre hozd magad nyelvileg. Próbálj ki 3 leckét ingyen!

A Beszédfejlesztő Történetek 3. segít abban, hogy stabil középhaladó szintű nyelvhasználóvá válj: 16db történet, 20 történetvariáció, több, mint 1200db kérdés-válasz, kötőszavak és még sok egyéb segíti ebben. 2 történet mintakét elérhető!

Kiegészítők:
Mini-tananyagok 2.

Fonetika 2. (Kiejtés), Mondatépítés 2. (Szópiramis), Feltételes mód 2. (Lánctörténetek) és Hétköznapi párbeszédek 3-4.

A Mini-tananyagok 2. egy szórakoztató, könnyen és gyorsan tanulható tananyag-mix.

Az egyes tananyagok célja, hogy roppant játékos, szórakoztató módon tanítsák a nyelvnek azon területeit, amelyeket elszapáraltan, fókuszáltan is lehet tanítani.

Középhaladóként egy igazi, gyakorlatias, beszédközpontú nyelvi rendszerezésre/ továbblépésre van szükséged? A nyelvtani szabályok helyett tanuld meg használni az angol nyelvi elemeket – ebben segít ez a csomag! Az Igeidők teljes tisztázása, Ugye-kérdések, kötőszavak magas szintű alkalmazása. Mindezt végre értve, kommunikáción keresztül sajátíthatod el!

Angol nyelvi gyakorlatok 4.
+ Beszédfejlesztő Történetek 4.

Neked is görcsbe rándul a gyomrod, amikor az angol igeidőkre gondolsz? Hagyd az elméletet és tapasztald meg a gyakorlatban, hogyan működnek az igeidők! A 32 leckéből most négyet ingyen végigtanulhatsz.

A Beszédfejlesztő Történetek 4. fő fókusz a komplex mondatok alkotásának készsége. A 12db történet hangos gyakorlatai során összesen több, mint 600db nyelvi kötést hozol létre! 2 történet mintakét elérhető!

Kiegészítők:
Mini-tananyagok 3.

Fonetika 3. (Kiejtés), Mondatépítés 3. (Szópiramis), Feltételes mód 3. (Lánctörténetek) és Idiómák 1-2.

A Mini-tananyagok 3. egy szórakoztató, könnyen és gyorsan tanulható tananyag-mix.

Az egyes tananyagok célja, hogy roppant játékos, szórakoztató módon tanítsák a nyelvnek azon területeit, amelyeket elszapáraltan, fókuszáltan is lehet tanítani.

'ALL-INCLUSIVE 365': a korlátlan nyelvtanulás élménye

Beszédfejlesztő Tananyagrendszerünkben nem csak a komplett tananyagot biztosítjuk, hanem egy olyan újszerű és egyedi nyelvtanulási rendszert is, amelyben nincs magolás, nincs elméleti nyelvtanozás, viszont biztosítva van az angol nyelv természetes elsajátításának minden feltétele. Végre valóban tiéd lehet az angol nyelv, és a tudáshoz vezető út is élvezetes, örömteli!

Ennek a nyelvi csomagnak a célja az, hogy a B2 szinten túljuttatva, nyelvileg elvigyen a C1 (felsőfok) szintre. A Nelson gyakorlatain keresztül megtanulod nagyon precízen, pontosan megfogalmazni gondolataidat. A Nelson csomag megalapozza a magas szintű íráshoz szükséges nyelvi készségeidet is. Mindezt 3 hónap alatt. 

Angol nyelvi gyakorlatok 5.
+ Beszédfejlesztő Történetek 5.

A 28 db hangos nyelvi gyakorlat az alábbi nyelvtani területeket tárja fel: Szenvedő szerkezet, Függőbeszéd, Feltételes mód. Mindhárom nagy területből 2-2 lecke ingyen végigtanulható.

A Beszédfejlesztő Történetek 5. az előző történetcsomag folytatása: a komplex mondatok szerkesztésében vezet még mélyebbre. A 12db történet hangos gyakorlatai során összesen több, mint 700db nyelvi kötést hozol létre! 2 történet mintakét elérhető!

Amikor a nyelvi készségeid stabilak és birtoklod az angol nyelv legfontosabb kommunikációs eszközeit, kitárul lehetőségek tárháza: a szókincsed fejlődése meglódul, új készségek megszerzése gyorsabbá válik.

Szókincsedet építenéd, érdekes témákba merülnél el autentikus anyagokkal vagy íráskészségedet vinnéd magas szintre?

A Magellán-könyvtár biztosítja ezeknek az izgalmas területeknek a felfedezését. Jelenleg fejlesztés alatt!

Vég nélküli tanulás helyett végre mélyen elsajátíthatod az angol nyelvet: mi mindent biztosítunk ehhez!

Velünk ez könnyen megy: magolás és elméleti nyelvtanozás nélkül, a nyelv közvetlen, értő tapasztalására építve. Fejleszd magad ezzel a könnyedséggel akár a felsőfokig is! Hogyan? Kattints a részletekért!