Az angolt szinte mindenki angol környezetben szeretné tanulni …

Mi angol környezetet teremtünk otthonodban!

Amikor leülsz angol videós tananyagainkhoz, igazi angol nyelvi élményben lesz részed. Tananyagaink a magyart nyomokban sem tartalmazzák, de ezt 1-2 hét után már nem is hiányolod. Ha ebbe belekóstolsz, csak angolul akarod tanulni az angolt, mert tudod, hogy ez a leggyorsabb út …

PRÓBÁLD KI TANANYAGAINKAT: görgess lejjebb!

A BeszeljAngolul.com tananyag-rendszere

Így működik tananyag-rendszerünk és így határozd meg nyelvi szintedet ... Kattints!

***************************************

Így határozd meg nyelvi szintedet

Nagy általánosságban elmondható, hogy az írásbeli felmérők nem tudják a nyelvi készségeidet jól felmérni. Ezért az a szint, amit valahol meghatároztak számodra, itt nem mérvadó. A tanulást ott kell kezdened ahol még stabilan és jól tudsz dolgozni a tananyagokkal.

Tehát, hol kezdődik a Te tanulásod?

Ha kezdő tanuló vagy, a válasz egyszerű: Denisz, 40 nyelvi gyakorlat kezdőknek.

Ha már tanultál angolt, az alábbi módon tudod jól belőni a szintedet …

A legjobb mérce minden esetben a Történetek tananyagok

– Ha úgy érzed, hogy gyenge újrakezdő vagy, a Történetek 1-gyel tudod magad mérni.

– Ha alapfok környékén vagy, akkor a Történetek 2-vel tudod magad ellenőrizni.

– Ha stabilabb középhaladó vagy, akkor a Történetek 3-mal.

Válaszd ki tehát azt a Beszédfejlesztő Történetek tananyagot, amit a fentiek alapján megfelelőnek érzel, majd dolgozz az első történeten: a prezentációkon és a gyakorlatokon is (ennek módjáról egy rövid leírást találsz az első történetnél). Érezni fogod, mennyire könnyen tudsz dolgozni vele.

FONTOS! A mérce nem az, hogy érted-e a történetet vagy a prezentációt (ez inkább a tanári kvalitás mércéje), hanem az, hogy a gyakorlatokon mennyire jól és tempósan, illetve hiba nélkül tudsz-e dolgozni!

Az alábbiak alapján tudod meghozni a döntésedet:

a) amennyiben túl könnyűnek érzed az anyagot (nem csak magát a történetet, hanem a történetet és a hozzá kapcsolódó hangos gyakorlatokat is), akkor az a szint alacsony számodra. Ebben az esetben menj az eggyel felette lévő Történetek tananyagba, és dolgozz az első történeten.

b) amennyiben bonyolultnak érzed az anyagot és nehezen követed a prezentációkat, vagy a gyakorlatokban sokszor kell megállnod, akkor ez a tananyag túl erős neked. Ebben az esetben menj az egy szinttel lejjebb lévő Történetekre.

c) ha az adott Történetek anyagot optimálisnak érzed, akkor megtaláltad a nyelvi szintedet.

Ennyit az induláshoz, részletesebb instrukciókat és útmutatást majd a tanteremben, a Tanulói kézikönyvekben találszReméljük, hamarosan ott találkozunk.

Jó böngészést és jó tanulást kívánunk!
Olivér és Eszter

Ha teljesen kezdő vagy bizonytalan újrakezdő vagy, ez a csomag ráállít az angol gondolkodásra! A közel 1500db hangos kérdés-válasz gyakorlat nem hagy cserben: az értésedet és a beszédkészségedet is gyorsan fejleszti és precíz alapokat ad. Mindezt 3 hónap alatt!

Angol nyelvi gyakorlatok 1.
+ Beszédfejlesztő Történetek 1.

A stabil alapokat a 40 nyelvi gyakorlat biztosítja: 600db kérdés-válasz, 250db HD videó, 13 órányi angol nyelvű tréning videó. Próbáld ki az első 4 gyakorlatot ingyen! 

A Beszédfejlesztő Történetek I. bátorítja a megszólalást: a történetek és a kapcsolódó kb. 840 kérdés-válasz feloldja azt a gátat, ami benned van. A 14 db történetből kettőt most ki is próbálhatsz!

Többször is belevágtál az angol tanulásba, de mindig elakadtál? Ezzel a gyakorlatias, beszédértést és beszédkészséget építő tananyag csomaggal végre túllendülhetsz a nehézségeken, és magabiztosan szólalhatsz meg! A tananyag végére középhaladó szinten leszel. 3 hónap alatt!

Angol nyelvi gyakorlatok 2.
+ Beszédfejlesztő Történetek 2.

A 32 nyelvi gyakorlatban kb. 400db kérdés-válasz feladata segít abban, hogy mélyen elsajátítsd a múlt időt, jövő időt, “befejezett jelent” és még sok egyéb szerkezetet. Próbálj ki 4 leckét ingyen!

A Beszédfejlesztő Történetek 2. bátorítja a megszólalást: a történetek és a kapcsolódó kb. 840 kérdés-válasz feloldja azt a gátat, ami benned van. A 14 db történetből kettőt most ki is próbálhatsz!

Kiegészítők:
Mini-tananyagok 1.

Fonetika 1. (Kiejtés), Mondatépítés 1. (Szópiramis), Feltételes mód 1. (Lánctörténetek) és Hétköznapi párbeszédek 1-2.

A Mini-tananyagok 1. egy szórakoztató, könnyen és gyorsan tanulható tananyag-mix. Az egyes tananyagok célja, hogy roppant játékos, szórakoztató módon tanítsák a nyelvnek azon területeit, amelyeket elszapáraltan, fókuszáltan is lehet tanítani.

Az All-inclusive 365 része.

'ALL-INCLUSIVE 365' - a korlátlan nyelvtanulás élménye

Szeretnél 1 éven át korlátlan hozzáférést minden tananyag-csomagunkhoz, kiegészítő anyagainkhoz, valamint a jövőben elkészülő tananyagainkhoz? Részletekért kattints az információs gombra!

Sokan tapasztalják azt, hogy középhaladó szinten átláthatatlanná válik az angol nyelv: túl sok az új nyelvi forma és nagy az elvárás a szókincs bővítésével kapcsolatban is. A Tell Vilmos csomaggal tanulva ennek ellenkezőjét tapasztalod: a tanulás nem lelassul, hanem rendkívüli módon felgyorsul. 3 hónap alatt stabil, erős középhaladó szintre jutsz!

Angol nyelvi gyakorlatok 3.
+ Beszédfejlesztő Történetek 3.

A 21 nyelvi gyakorlat 272db kérdés-válasz feladata segít abban, hogy az angol nyelvtan alapvető szerkezeteit mélyen elsajátítsd és stabil középhaladó szintre hozd magad nyelvileg. Próbálj ki 3 leckét ingyen!

A Beszédfejlesztő Történetek 3. segít abban, hogy stabil középhaladó szintű nyelvhasználóvá válj: 16db történet, 20 történetvariáció, több, mint 1200db kérdés-válasz, kötőszavak és még sok egyéb segíti ebben. 2 történet mintakét elérhető!

Kiegészítők:
Mini-tananyagok 2.

Fonetika 2. (Kiejtés), Mondatépítés 2. (Szópiramis), Feltételes mód 2. (Lánctörténetek) és Hétköznapi párbeszédek 3-4.

A Mini-tananyagok 2. egy szórakoztató, könnyen és gyorsan tanulható tananyag-mix. Az egyes tananyagok célja, hogy roppant játékos, szórakoztató módon tanítsák a nyelvnek azon területeit, amelyeket elszapáraltan, fókuszáltan is lehet tanítani.

Az All-inclusive 365 része.

Középhaladóként egy igazi, gyakorlatias, beszédközpontú nyelvi rendszerezésre/ továbblépésre van szükséged? A nyelvtani szabályok helyett tanuld meg használni az angol nyelvi elemeket – ebben segít ez a csomag! Az Igeidők teljes tisztázása, Ugye-kérdések, kötőszavak magas szintű alkalmazása. Mindezt végre értve, kommunikáción keresztül sajátíthatod el!

Angol nyelvi gyakorlatok 4.
+ Beszédfejlesztő Történetek 4.

Neked is görcsbe rándul a gyomrod, amikor az angol igeidőkre gondolsz? Hagyd az elméletet és tapasztald meg a gyakorlatban, hogyan működnek az igeidők! A 32 leckéből most négyet ingyen végigtanulhatsz.

A Beszédfejlesztő Történetek 4. fő fókusz a komplex mondatok alkotásának készsége. A 12db történet hangos gyakorlatai során összesen több, mint 600db nyelvi kötést hozol létre! 2 történet mintakét elérhető!

Kiegészítők:
Mini-tananyagok 3.

Fonetika 3. (Kiejtés), Mondatépítés 3. (Szópiramis), Feltételes mód 3. (Lánctörténetek) és Idiómák 1-2.

A Mini-tananyagok 3. egy szórakoztató, könnyen és gyorsan tanulható tananyag-mix. Az egyes tananyagok célja, hogy roppant játékos, szórakoztató módon tanítsák a nyelvnek azon területeit, amelyeket elszapáraltan, fókuszáltan is lehet tanítani.

Az All-inclusive 365 része.

'ALL-INCLUSIVE 365' - a korlátlan nyelvtanulás élménye

Szeretnél 1 éven át korlátlan hozzáférést minden tananyag-csomagunkhoz, kiegészítő anyagainkhoz, valamint a jövőben elkészülő tananyagainkhoz? Részletekért kattints az információs gombra!

Ennek a nyelvi csomagnak a célja az, hogy a B2 szinten túljuttatva, nyelvileg elvigyen a C1 (felsőfok) szintre. A Nelson gyakorlatain keresztül megtanulod nagyon precízen, pontosan megfogalmazni gondolataidat. A Nelson csomag megalapozza a magas szintű íráshoz szükséges nyelvi készségeidet is. Mindezt 3 hónap alatt. 

Angol nyelvi gyakorlatok 5.
+ Beszédfejlesztő Történetek 5.

A 28 db hangos nyelvi gyakorlat az alábbi nyelvtani területeket tárja fel: Szenvedő szerkezet, Függőbeszéd, Feltételes mód. Mindhárom nagy területből 2-2 lecke ingyen végigtanulható.

A Beszédfejlesztő Történetek 5. az előző történetcsomag folytatása: a komplex mondatok szerkesztésében vezet még mélyebbre. A 14db történet hangos gyakorlatai során összesen több, mint 700db nyelvi kötést hozol létre! 2 történet mintakét elérhető!

'ALL-INCLUSIVE 365' - a korlátlan nyelvtanulás élménye

Szeretnél 1 éven át korlátlan hozzáférést minden tananyag-csomagunkhoz, kiegészítő anyagainkhoz, valamint a jövőben elkészülő tananyagainkhoz? Részletekért kattints az információs gombra!