Az angolt szinte mindenki angol környezetben szeretné tanulni …

Mi angol környezetet teremtünk otthonodban!

Amikor leülsz angol videós tananyagainkhoz, igazi angol nyelvi élményben lesz részed. Tananyagaink a magyart nyomokban sem tartalmazzák, de ezt 1-2 hét után már nem is hiányolod. Ha ebbe belekóstolsz, csak angolul akarod tanulni az angolt, mert tudod, hogy ez a leggyorsabb út …

PRÓBÁLD KI TANANYAGAINKAT: görgess lejjebb!

A BeszeljAngolul.com tananyag-rendszere

Így működik tananyag-rendszerünk és így határozd meg nyelvi szintedet ... Kattints!

***************************************

Így határozd meg nyelvi szintedet

Nagy általánosságban elmondható, hogy az írásbeli felmérők nem tudják a nyelvi készségeidet jól felmérni. Ezért az a szint, amit valahol meghatároztak számodra, itt nem mérvadó. A tanulást ott kell kezdened ahol még stabilan és jól tudsz dolgozni a tananyagokkal.

Tehát, hol kezdődik a Te tanulásod?

Ha kezdő tanuló vagy, a válasz egyszerű: Denisz, 40 nyelvi gyakorlat kezdőknek.

Ha már tanultál angolt, az alábbi módon tudod jól belőni a szintedet …

A legjobb mérce minden esetben a Történetek tananyagok

– Ha úgy érzed, hogy gyenge újrakezdő vagy, a Történetek 1-gyel tudod magad mérni.

– Ha alapfok környékén vagy, akkor a Történetek 2-vel tudod magad ellenőrizni.

– Ha stabilabb középhaladó vagy, akkor a Történetek 3-mal.

Válaszd ki tehát azt a Beszédfejlesztő Történetek tananyagot, amit a fentiek alapján megfelelőnek érzel, majd dolgozz az első történeten: a prezentációkon és a gyakorlatokon is (ennek módjáról egy rövid leírást találsz az első történetnél). Érezni fogod, mennyire könnyen tudsz dolgozni vele.

FONTOS! A mérce nem az, hogy érted-e a történetet vagy a prezentációt (ez inkább a tanári kvalitás mércéje), hanem az, hogy a gyakorlatokon mennyire jól és tempósan, illetve hiba nélkül tudsz-e dolgozni!

Az alábbiak alapján tudod meghozni a döntésedet:

a) amennyiben túl könnyűnek érzed az anyagot (nem csak magát a történetet, hanem a történetet és a hozzá kapcsolódó hangos gyakorlatokat is), akkor az a szint alacsony számodra. Ebben az esetben menj az eggyel felette lévő Történetek tananyagba, és dolgozz az első történeten.

b) amennyiben bonyolultnak érzed az anyagot és nehezen követed a prezentációkat, vagy a gyakorlatokban sokszor kell megállnod, akkor ez a tananyag túl erős neked. Ebben az esetben menj az egy szinttel lejjebb lévő Történetekre.

c) ha az adott Történetek anyagot optimálisnak érzed, akkor megtaláltad a nyelvi szintedet.

Ennyit az induláshoz, részletesebb instrukciókat és útmutatást majd a tanteremben, a Tanulói kézikönyvekben találszReméljük, hamarosan ott találkozunk.

Jó böngészést és jó tanulást kívánunk!
Olivér és Eszter

Ha teljesen kezdő vagy bizonytalan újrakezdő vagy, ez a csomag ráállít az angol gondolkodásra! A közel 1500db hangos kérdés-válasz gyakorlat nem hagy cserben: az értésedet és a beszédkészségedet is gyorsan fejleszti és precíz alapokat ad. Mindezt 3 és fél hónap alatt!

Többször is belevágtál az angol tanulásba, de mindig elakadtál? Ezzel a gyakorlatias, beszédértést és beszédkészséget építő tananyag csomaggal végre túllendülhetsz a nehézségeken, és magabiztosan szólalhatsz meg! A tananyag végére középhaladó szinten leszel. 3 hónap alatt!

Sokan tapasztalják azt, hogy középhaladó szinten átláthatatlanná válik az angol nyelv: túl sok az új nyelvi forma és nagy az elvárás a szókincs bővítésével kapcsolatban is. A Tell Vilmos csomaggal tanulva ennek ellenkezőjét tapasztalod: a tanulás nem lelassul, hanem rendkívüli módon felgyorsul. 3 hónap alatt stabil, erős középhaladó szintre jutsz!

Középhaladóként egy igazi, gyakorlatias, beszédközpontú nyelvi rendszerezésre/ továbblépésre van szükséged? A nyelvtani szabályok helyett tanuld meg használni az angol nyelvi elemeket – ebben segít ez a csomag! Az Igeidők teljes tisztázása, Ugye-kérdések, kötőszavak magas szintű alkalmazása. Mindezt végre értve, kommunikáción keresztül sajátíthatod el!

Ennek a nyelvi csomagnak a célja az, hogy a B2 szinten túljuttatva, nyelvileg elvigyen a C1 (felsőfok) szintre. A Nelson gyakorlatain keresztül megtanulod nagyon precízen, pontosan megfogalmazni gondolataidat. A Nelson csomag megalapozza a magas szintű íráshoz szükséges nyelvi készségeidet is. Mindezt 3 hónap alatt. 

Amikor a nyelvi készségeid stabilak és birtoklod az angol nyelv legfontosabb kommunikációs eszközeit, kitárul lehetőségek tárháza: a szókincsed fejlődése meglódul, új készségek megszerzése gyorsabbá válik.

Szókincseted építenéd, érdekes témákba merülnél el autentikus anyagokkal vagy íráskészségedet vinnéd magas szintre?

A Magellán-könyvtár biztosítja ezeknek az izgalmas területeknek a felfedezését. Az All-inclusive hozzáférés része.

 

'ALL-INCLUSIVE 365' - a korlátlan nyelvtanulás élménye

Szeretnél 1 éven át korlátlan hozzáférést minden tananyag-csomagunkhoz, kiegészítő és mini-tananyagunkhoz, valamint a jövőben elkészülő anyagainkhoz? Részletekért kattints az információs gombra!