Az angolt szinte mindenki angol környezetben szeretné tanulni …

Mi angol környezetet teremtünk otthonodban!

Amikor leülsz angol videós tananyagainkhoz, igazi angol nyelvi élményben lesz részed. Tananyagaink a magyart nyomokban sem tartalmazzák, de ezt 1-2 hét után már nem is hiányolod. Ha ebbe belekóstolsz, csak angolul akarod tanulni az angolt, mert tudod, hogy ez a leggyorsabb út …

PRÓBÁLD KI TANANYAGAINKAT: görgess lejjebb!

Ha teljesen kezdő vagy bizonytalan újrakezdő vagy, ez a csomag ráállít az angol gondolkodásra! A közel 1500db hangos kérdés-válasz gyakorlat nem hagy cserben: az értésedet és a beszédkészségedet is gyorsan fejleszti és precíz alapokat ad. Mindezt 3 és fél hónap alatt!

Többször is belevágtál az angol tanulásba, de mindig elakadtál? Ezzel a gyakorlatias, beszédértést és beszédkészséget építő tananyag csomaggal végre túllendülhetsz a nehézségeken, és magabiztosan szólalhatsz meg! A tananyag végére középhaladó szinten leszel. 3 hónap alatt!

Sokan tapasztalják azt, hogy középhaladó szinten átláthatatlanná válik az angol nyelv: túl sok az új nyelvi forma és nagy az elvárás a szókincs bővítésével kapcsolatban is. A Tell Vilmos csomaggal tanulva ennek ellenkezőjét tapasztalod: a tanulás nem lelassul, hanem rendkívüli módon felgyorsul. 3 hónap alatt stabil, erős középhaladó szintre jutsz!

Középhaladóként egy igazi, gyakorlatias, beszédközpontú nyelvi rendszerezésre/ továbblépésre van szükséged? A nyelvtani szabályok helyett tanuld meg használni az angol nyelvi elemeket – ebben segít ez a csomag! Igeidők, Szenvedő szerkezet, Függőbeszéd, Feltételes mód és Ugye-kérdések. Mindezt végre teljes mélységében sajátíthatod el!

Ennek a nyelvi csomagnak a célja az, hogy a B2 szinten túljuttatva, nyelvileg elvigyen a C1 (felsőfok) szintre. A Nelson gyakorlatain keresztül megtanulod nagyon precízen, pontosan megfogalmazni gondolataidat. A Nelson csomag megalapozza a magas szintű íráshoz szükséges nyelvi készségeidet is. Mindezt 3 hónap alatt. (Várható megjelenés: 2020. dec. és 2021. jan.)

‘ALL-INCLUSIVE 365’ – a korlátlan nyelvtanulás élménye

Szeretnél 1 éven át korlátlan hozzáférést minden tananyag-csomagunkhoz, kiegészítő és mini-tananyagunkhoz, valamint a jövőben elkészülő anyagainkhoz? Részletekért kattints az információs gombra!