Videocikk: Mi teszi a jól beszélő nyelvtanárt?

És miért nem kapják ugyanezt a tanulóik?

Ebben a videóban:

  • Mit tanultam a 2010-es angliai utunkon?
  • Tanári élettörténetek: a nyelvtanulói siker titka
  • Mennyi kell ahhoz, hogy nyelvterületen boldogulj?
  • Miért nem azt kapod a sikeres tanároktól, ami őket sikeressé tette?
  • Hogyan lehetsz Te sikeres a nyelvtanulásban?

Angol nyelvtanulás

Sikerek a nyelvtanulásban. Mindenki ezt keresi tanulóként. Aki rátalál, szorosan kapaszkodik bele, mert a tudás valódi értéket képvisel.

Mi rátaláltunk nem csak a sikeres nyelvtanulás, hanem a sikeres oktatás hogyan-jára is.

Ez nem valami random szerencse kérdése volt: már tanárként kerestük a nyelvtudományban a válaszokat és kerestük a legjobb képzéseket a témában. És rájuk találtunk, mert nincsenek ezek elrejtve.

A célunk – 12 év új tapasztalatszerzés után – az lett, hogy sok emberhez eljusson egy sikeres nyelvtanulást biztosító tananyag. Ez komoly szakmai kihívás elé állított minket, ám a több tízezer órányi élő tapasztalat hátán megszülettek élő videós tananyagaink.

100% angol, 0% magyar – igen, a kezdőknek is!  

Beszédfejlesztő Angol Tananyagaink elhozzák otthonodba az angol környezetet. Csomagjaink nem csupán tananyagok, hanem a szintedhez szabott módon angolul dolgozzák és dolgoztatják fel veled a leckéket. A kezdők nyelvtanulóknak ugyanúgy, mint a haladóknak.

Ezek az angol tananyagok valóban szabaddá tesznek téged minden olyan kolonctól, amelyek visszahúzzák a nyelvtanulókat: az analitikus (nyelvtanos) gondolkodástól és a magyaros gondolkodástól (ami a memorizálás egyenes következménye).

Nehéz elhinni? Nem kell! Próbáld ki őket szabadon!

Minden tananyagunk első szakaszát ki tudod próbálni: ingyen elkezdheted velük a tanulást. Saját magadon tapasztalhatod  meg, mit jelent elsajátítani egy nyelvet.

A teljes tananyag paletta itt található: komplett angol tananyagok.