D’Artagnan: különleges kardforgató képességekkel rendelkező testőr, aki mellesleg kém is volt. A karakter különlegessége nem csak a kifinomult kardforgató fineszében rejlik, hanem abban is, hogy új nemesi családból küzdötte fel magát testőr parancsnoki rangba.

Ezen a tanfolyami szinten a fő célunk a megszerzett nyelvi készségek csiszolása, finomítása. A tudásunkat tehát nem csak szélesítjük, hanem mélyítjük is. Ezen a szinten megszerezzük mindazt a készséget, ami a nyelv kifinomult használatára is alkalmassá tesz. Egyszerű kardforgató hobbistából testőr parancsnokká válhatsz :)

A D’Artagnan tananyag csomag egyben belépő a Nelson szintre is, ahol az angol nyelvet teljes kontrollban tudhatod. Jó kardforgatást!

Tananyagaink mintáinak megtekintéséhoz be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt megteheted:

Érdekelnek a minták, regisztrálok

IGEIDŐK 384

Neked is görcsbe rándul a gyomrod, amikor az angol igeidőkre gondolsz? Keserű emlékeket idéz az átrágott tonnányi tananyag, amely végül nem hozott eredményt? Hagyd az elméletet és tapasztald meg a gyakorlatban, hogyan működnek az igeidők! A 32 gyakorlatból most négyet ingyen végigtanulhatsz.

1. Present Simple

Ebben a gyakorlatban megtanulod kifejezni azt, hogy bizonyos tevékenységeket milyen gyakran végzel: mindig, soha, gyakran stb.

2. Past Simple

Múlt idős cselekvéseket tanulsz, ill. megtanulod a 3 legfontosabb rövid szót, amelyekkel időpontokat tudunk kifejezni.

3. Used to Past Vs. Would

Ebben a gyakorlatban megtanulhatod, hogyan mondd el, hogy valamit régebben gyakran csináltál, amit ma már nem csinálsz.

4. Present Perfect

A negyedik gyakorlatban megtanulod kifejezni azt, hogy egy cselekvés lezárult, valami elkészült, illetve valaki készen van.