Videocikk: Így húzza csőbe a tanár a nyelvtanulókat

… és éri el, hogy örökre tanulók maradjanak.

Ebben a videóban:

  • Hogyan tanul meg egy gyermek kifejezéseket, idiómákat?
  • Miért fontos a kontextus és hogyan segíti ez az értést?
  • Miért nem alkalmazzák nyelvtanárok a kontextus elvét? 
  • Hogyan alakul ki az “inkopetencia” és “alkalmatlan vagyok” érzés a tanulókban?
  • Mit kellene tenned, hogy végre ne örök tanuló legyél, hanem végre fogyasztóvá válj, aki élvezi a nyelvtudás előnyeit?

Angol tanulás online

“Nincs szükségünk visszatérő ügyfelekre az oktatásban. A pedagógia célja: mielőbb késszé tenni az embereket arra, hogy a saját életük területein növekedhessenek.”

Kétféle tanár létezik: az egyik fentről leoktat és a tanulás felelősségét szinte 100%-ban a tanulóra hárítja. Ez a tanár követel, miközben keveset tesz bele a valódi oktatásba, fejlesztésbe. Sok tanuló felnéz rájuk, mert a keménység mögött magabiztosságot és ezzel együtt tudást vélnek felfedezni. Ezek a tanárok a nyelvet állítják középpontba az ember helyett.

A másik tanár a tanuló haladásáért felelősséget vállal. Nem követel olyan dolgot tőle, amit a nem tud meglépni. A tanulást segíti, a fejlődésben katalizátorként van jelen. A nyelvtanítás számára örök dinamizmus, nincs kőbe vésett eljárás, így fektet önmaga képzésébe is, hiszen a tanulás/tanítás középpontja az ember.

Nos, te hogy szeretnéd tanulni az angolt? Örök stresszben vagy felszabadultan? Szinte megléphetetlen, megugorhatatlan anyagokkal dolgoznál, vagy magabiztos haladást biztosító tananyagokkal?

Mi biztosítjuk számodra az élvezetes, fokozatosan előre vívő online videós tananyagokat! És még tanárra sincs szükséged mellettük!  

Beszédfejlesztő Angol Tananyagaink elhozzák otthonodba az angol környezetet. Csomagjaink nem csupán tananyagok, hanem a szintedhez szabott módon angolul dolgozzák és dolgoztatják fel veled a leckéket. Ezek az angol tananyagok valóban felvérteznek tudással és nyelvi készségekkel, és sohasem érzed nyűgnek a tanulást.

Nehéz elhinni? Nem kell hinned, próbáld ki őket!

Minden tananyagunkat ki tudod próbálni. Vágj bele a tanulásba, ha még nem tetted!