Az emberi kommunikáció nem mindig fekete-fehér tényeket közöl. Gyakran fejezzük ki véleményünket, bizonyosságunkat vagy épp bizonytalanságunkat egy-egy témában.

Nos, a bizonyosságnak is megvannak a fokozatai, ám ebben a videóban a 2 végletre koncentrálunk: a talán-ra és a tuti-ra. Két szót használ az angol ezek kifejezésére, azonban ezek használata kérdéseket vethet fel, amelyeket itt és most szétoszlatunk.

A videó alatt megtalálod a videó leiratát, amelyet regisztráció és bejelentkezés után el is érsz. Íme a videó:

A videó leiratához katt ide!

English Grammar

May and Must – Expressing Probability

Védett tartalom! Jelentkezz be!

Angol tanulás otthon

Az angol nyelvtanulás nem arról szól, hogy a nyelvtant tanulmányozod és szavakat memorizálsz. A nyelvtanulás célja, hogy nyelvi készségeket szerezz. Ennek titka, hogy apró lépésekben haladj, sokat hallva az angol és értve az angol közléseket.

Ha ezek a feltételek adottak, “rekordidő” alatt jutsz el a legmagasabb szintekig. Rekordidő alatt a jelenleg bevett nyelvi módszerekhez képest.

Ha nem működött jól eddig a nyelvtanulásod, ez ezért van: a készséged nem, csakis az információ mennyisége gyarapodott. Ezen most tudsz változtatni! Beszédfejlesztő tananyagainkon keresztül készségeket építünk. 

A tananyagokat ki is próbálhatod. A teljes tananyag paletta itt található: komplett angol tananyagok.