Nos, a “Megszámlálható és megszámlálhatatlan” sorozat 1-3 részében láthattad, hogyan gondolkodik az angol a körülöttünk lévő dolgokról. Megismerted, hogyan fejezheted ki, ha valamiből sok van vagy épp kevés.

Ebben a videóban megmutatom, hogy tudod megkérdezni, miből mennyi van – természetesen a kérdésből is kétféle létezik: megszámlálható és nem megszámlálható verzió. De nem akarok erről többet írni, a célom az, hogy a videón keresztül rávezesselek erre a gondolkodásmódra.

Íme:

Angol tanulás otthon

Fenti videóm az Angol Nyelvi Gyakorlatok 2. tanfolyamom részét képezi.  Online angol tanfolyamom célja, hogy olyan nyelvleckékkel lásson el, amelyek segítségével megértheted az angol nyelvet szókincsével, nyelvi szerkezeteivel együtt anélkül, hogy azt magyarul magyaráznám vagy fordítanánk.

Csakis ez a módszertan építi a nyelvi készségedet: az angolról való tanulás helyett a nyelv elsajátítása a cél, hiszen csakis ez építi fel azokat a reflexeket és azt a sebességet, ami ahhoz kell, hogy folyékonyan megtanulj beszélni.

Ha úgy érzed, túlmegy a videó szintje azon a szinten, amit biztonsággal tudsz követni, ne izgulj: a 40 Nyelvi Gyakorlat Kezdőknek tanfolyamom már foglalkozik ezzel a témával, így ott tudsz kezdeni.

Természetesem minden tananyagom kipróbálható. Itt tudsz informálódni: komplett angol tananyagok.