Robin Hood. Mindenki ismeri a nemes lelkű útonálló történetét, a kiváló íjászét és kardforgatóét, aki elvett a gazdagoktól, hogy a szegényeknek adja. Beszédfejlesztő tanfolyamaink 2. szintjét ő képviseli: az íj könnyű, de precíz fegyver, messzebbre is célba talál, ugyanakkor nem a kezdők fegyvere.

Ha már többször is belevágtál az angol tanulásba, de valamiért mindig elakadtál vagy jó ideje tanulod az angolt, de nem látod a végét, akkor Robin Hood a te megmentőd is lehet! Ezzel a gyakorlatias, értést és beszédkészséget építő tananyag csomaggal végre valóban elsajátíthatod az alapokat, és magabiztosan szólalhatsz meg. 

Az első 2 tananyag az értésedet és a beszédedet fejleszti: összesen 1300 kérdés-válasz feladat mélyíti el az angol tudásod az angol nyelv széles spektrumán. A tanfolyam végére gyakorlati tudásod középhaladó szintre kerül, akár egy nem-szakmai állásinterjún is bátran részt vehetsz.  Mindezt magolás és nyelvtani szabályok  tanulása nélkül éred el. A tananyag 100%-ban angol nyelvű, így a tanulás igazi élmény! Mindössze 3 hónap alatt középhaladó szintig juthatsz! 

A Fonetika 2. a Robin Hood Plusz csomag része. Ez a tananyag bemutatja az angol kettőshangzók, illetve a nehezebb mássalhangzók pontos képzését, valamint szavakon, szókapcsolatokon keresztül gyakoroltatja azokat. Nincs többé bizonytalanság, végre angolosan ejtheted a hangokat, szavakat!

ANGOL NYELVI GYAKORLATOK 2.

A 32 nyelvi gyakorlatban kb. 400db kérdés-válasz feladata segít abban, hogy mélyen elsajátítsd a múlt időt, jövő időt, “befejezett jelent” és még sok egyéb szerkezetet. Ez a tananyag felkészít a Beszédfejlesztő Történetek 2. tananyagra. Próbálj ki 4 leckét ingyen!

40. GYAKORLAT, VIDEÓK: 01-09

Ez a gyakorlat bevezeti a múlt időt: Hol voltál? A gyakorlat során megtanulsz egy csomó helyszínt és eseményt. 

41. GYAKORLAT, VIDEÓK: 01-08

Ebben a gyakorlatban a Hol voltak? kérdésre válaszolsz. Megtanulod a hónapokat, napokat és a helyszíneket. 

42. GYAKORLAT, VIDEÓK: 01-08

Ebben a gyakorlatban a “Mikor voltak?” kérdésre adott válaszokat gyakorolhatod. Fókuszban: a dátumok, hónapok és évek. 

43. GYAKORLAT, VIDEÓK: 01-03

A 43. gyakorlatban a “Kié” kérdésekre adsz válaszokat. A gyakorlat célja a birtoklás kifejezése személyekkel, személynevekkel. 

BESZÉDFEJLESZTŐ TÖRTÉNETEK 2.

A Beszédfejlesztő Történetek II. a megszólalás problémáját célozza: 12db történet, 20 történetvariáció, kb 900db kérdés-válasz, kötőszavak és még sok egyéb segíti, hogy magabiztossá válj! 2 történet mintakét elérhető!

15 Grandfather Miller rides the train

16 Traffic lights

A BeszeljAngolul.com tananyag-rendszere

'ALL-INCLUSIVE 365' - a korlátlan nyelvtanulás élménye

Szeretnél 1 éven át korlátlan hozzáférést minden tananyag-csomagunkhoz, kiegészítő és mini-tananyagunkhoz, valamint a jövőben elkészülő anyagainkhoz? Részletekért kattints az információs gombra!