Robin Hood. Mindenki ismeri a nemes lelkű útonálló történetét, a kiváló íjászét és kardforgatóét, aki elvett a gazdagoktól, hogy a szegényeknek adja. Beszédfejlesztő tanfolyamaink 2. szintjét ő képviseli: az íj könnyű, de precíz fegyver, messzebbre is célba talál, ugyanakkor nem a kezdők fegyvere.

Ha már többször is belevágtál az angol tanulásba, de valamiért mindig elakadtál vagy jó ideje tanulod az angolt, de nem látod a végét, akkor Robin Hood a te megmentőd is lehet! Ezzel a gyakorlatias, értést és beszédkészséget építő tananyagmodullal végre valóban elsajátíthatod az alapokat, és magabiztosan szólalhatsz meg. 

A 2 tananyag az értésedet és a beszédedet fejleszti: összesen 1300 kérdés-válasz feladat mélyíti el az angol tudásod az angol nyelv széles spektrumán. A tanfolyam végére gyakorlati tudásod középhaladó szintre kerül, de akár egy nem-szakmai állásinterjún is bátran részt vehetsz.  Mindezt magolás és nyelvtani szabályok  tanulása nélkül éred el, mindössze 3 hónap alatt! A tananyag 100%-ban angol nyelvű, így a tanulás igazi élmény! 

A minták alatt megtalálod a részletes információt.

ANGOL NYELVI GYAKORLATOK 2.

A 32 nyelvi gyakorlatban kb. 400db kérdés-válasz feladata segít abban, hogy mélyen elsajátítsd a múlt időt, jövő időt, “befejezett jelent” és még sok egyéb szerkezetet. Ez a tananyag felkészít a Beszédfejlesztő Történetek 2. tananyagra. Próbálj ki 4 leckét ingyen! (bejelentkezéshez kötött)

40. GYAKORLAT, VIDEÓK: 01-09

Ez a gyakorlat bevezeti a múlt időt: Hol voltál? A gyakorlat során megtanulsz egy csomó helyszínt és eseményt. 

41. GYAKORLAT, VIDEÓK: 01-08

Ebben a gyakorlatban a Hol voltak? kérdésre válaszolsz. Megtanulod a hónapokat, napokat és a helyszíneket. 

42. GYAKORLAT, VIDEÓK: 01-08

Ebben a gyakorlatban a “Mikor voltak?” kérdésre adott válaszokat gyakorolhatod. Fókuszban: a dátumok, hónapok és évek. 

43. GYAKORLAT, VIDEÓK: 01-03

A 43. gyakorlatban a “Kié” kérdésekre adsz válaszokat. A gyakorlat célja a birtoklás kifejezése személyekkel, személynevekkel. 

BESZÉDFEJLESZTŐ TÖRTÉNETEK 2.

A Beszédfejlesztő Történetek II. a megszólalás problémáját célozza: 12db történet, 20 történetvariáció, kb 900db kérdés-válasz, kötőszavak és még sok egyéb segíti, hogy magabiztossá válj! 2 történet mintakét elérhető! (bejelentkezéshez kötött)

15 Grandfather Miller rides the train

16 Traffic lights

Részletes információ a Robin Hood tananyagmodulról: olvass tovább …

Ez az oldal egy különleges, limitált ideig tartó ajánlatot tartalmaz!

Papíron középhaladó vagy, de a beszéd alig vagy sehogy sem megy?

Ezzel a tananyaggal 3 hónap alatt felépítheted a hiányzó készségeket!

A nyelvtanulók évek munkájával sem tudnak megszólalni,

a folyékony beszéd pedig szinte elérhetetlen
Sajnos tény, hogy a nyelvtanulók közel fele több, mint 5 évet tölt nyelvtanulással, ezen tanulók fele pedig 10 évnél is többet! Ráadásul a nyelvtanulók 80%-a nem elégedett a tudásával!

Mit jelent az, hogy nem elégedett a tudásával?

Míg a nyelvtanulás során gyakran “kilóra mérik” az angolt (tanárok és diákok is), azaz a szavak, témakörök száma és a nyelvtani ismerek mennyisége a meghatározó, addig a tanulók elégedettsége úgy tűnik, nem a bebiflázott szavak számával és az áttanult tananyagok mennyiségével arányos.

A nyelvtanulás sikerét ösztönösen mindenki ebben méri: érted-e az angolul beszélőket és tudsz-e velük kommunikálni, illetve képes vagy-e egy számodra érdekes angol anyaggal boldogulni, legyen az egy film, egy videó, egy show, egy cikk, egy könyv ... Pont. Ennyi.

Az eszközökkel komoly baj van: ami nem visz előre, az hátráltat

Ilyen eszközökre gondolok, mint:

 • szókincsfejlesztés szótanulással (amikor nekiállsz, hogy megtanulj szavakat)
 • nyelvtani tisztázás, ciklikus tematikus ismétlés és új szabályok megtanulása
 • értetlenül hallgatni rádiót/ nézni videókat
 • az értés “megszerzéséhez” fordítani, magyar feliratot használni

Ezek az eljárások nem hogy nem visznek előre, hanem épp a nyelv elsajátítását teszik lehetetlenné! (ld. Stephen D. Krashen nyelvész kutatási eredményei) 

Eddig talán ezeket csináltad, mert ezt adták a kezedbe és mert “mindenki” így csinálja. Így lettünk az angolul tanuló nem-beszélők országa. Így fordulhatott elő, hogy a tanulók 80%-a elégedetlen nyelvtudásával. De most pótolhatod a hiányt!

A hiányzó nyelvi készségek pótolhatók – akár 3 hónap alatt is!

A tények:

 1. az a nyelvtanuló, aki papíron középhaladó, de nem tud beszélni, a valóságban még az alapoknál van
 2. az a nyelvtanuló, aki magában fordít vagy keresi a megfelelő nyelvtani szabályt, az nem birtokolja még a nyelvet

Nos, ha egy nyelvtanuló még nem tud beszélni és keresgéli a megfelelő nyelvi szerkezeteket és szavakat,  akkor magabiztosam állíthatom, hogy a legfontosabb nyelvi készségek, a hallás utáni értés és a beszédkészség, még nem alakultak ki, azaz a nyelv elsajátításában még nem igazán lépett előre.

Ezért a dinamikus fejlődés érdekében oda kell visszanyúlni, ahol ezek a készségek csorbát szenvedtek. És ez nem a középhaladó szint …

Elölről kezdeni? Ne má’!

Középhaladó vagy, aki nem beszél? Ha továbbra is az eddig megszokott módon keresed a megoldást, ez fog történni: amikor elmész a jelenlegi tudásoddal egy szintfelmérőre, rendszerint besorolnak téged egy középhaladó csoportba. Ennek az az egyszerű oka, hogy a szintfelmérők a visszaadott tudás alapján mérnek, aminek kevés köze van a készségekhez.

Egy nyelvtanuló például képes szóban egy ideig memóriából dolgozni és koncentrált figyelemmel szerkeszteni a mondatokat, ám a figyelem gyengülésével és a fáradtsággal az angol is kezd szétesni. 

Próbáld ki, ha van lehetőséged: beszélgess valakivel angolul, aki intenzíven megdolgoztat – sok kérdés, sokféle téma. Valahol a 20-25. perc környékén kezdd el figyelni az angolod. Az a VALÓDI nyelvi szinted. 

Nem kell sok ahhoz, hogy felhozd magad a szintedre, de váltanod kell!

“Visszanyúlni oda, ahol a készségek fejlődése csorbát szenvedett” nem azt jelenti, hogy újabb éveket kell az angollal töltened! Pusztán annyit jelent hogy nem a “nehéz”-re meg a “no, most aztán kapaszkodnod kell”-re van szükséged és főleg nem arra, amit eddig csináltál.

Neked egy olyan megoldásra van szükséged, ami néhány hónap alatt képes lentről felépíteni az eddig hiányzó, ám kulcsfontosságú nyelvi készségeket. Nyelvi készségeket, amiknek ott kellene már lenniük, de amik nem tudtak felépülni az eddigi tanulásod alatt.

Ezen viszont most változtathatunk: néhány hónap alatt értő és valódi középhaladó, beszélő tanulóvá válhatsz! (Képzeld, ha így kezdhetted volna!)

Bemutatjuk:

‘Robin Hood’ angol nyelvi csomag

100% angol, 0% magyar

Angol nyelvi gyakorlatok 2.

 • 32db angol nyelvi gyakorlat
 • kb. 400db hangos kérdés-válasz feladat
 • 12 órányi angol nyelvű videó
 • anyanyelvi hanganyagok
 • pdf és mp3 anyagok
Beszédfejlesztő Történetek 2.

 • 12db angol történet
 • kb. 900db hangos kérdés-válasz feladat
 • kb. 8 és fél órányi angol videó
 • anyanyelvi hanganyagok
 • pdf és mp3 anyagok

Mini-tananyagok 1. (All-inclusive 365)

 • Fonetika 1.
 • Mondatépítés 1. (20db Szópiramis)
 • Feltételes mód 1. (12 db Lánctörténet)
 • Hétköznapi párbeszédek 1. (40db szituáció)
 • Hétköznapi párbeszédek 2. (30db szituáció)

Minden tanfolyamhoz részletes tanulói kézikönyv tartozik, ami a tanulásodban segít!

Hogyan építi fel a Robin Hood csomag a beszédkészségedet mindössze 3 hónap alatt?

 

A Robin Hood csomag célja, hogy az újrakezdő, illetve bizonytalan középhaladó tanulókat stabil középhaladó szintre hozza a beszédkészség és a hallás utáni értés készségének fejlődésére koncentrálva.

A Robin Hood tananyag csomag bő 20 órányi angol nyelvű videója olyan intenzív, értett angollal lát el, ami átállítja a gondolkodásodat az eddigi magyar (fordítgatós, elemzős) gondolkodásról az angol gondolkodásra.

A Robin Hood tananyag csomaggal a nyelvet tehát automatizmussá teheted: a 20 órányi érthető angol közlés és a kb. 1300db hangos válasz, amit te magad adsz meg, a középhaladó szintről szó szerint leveszi a mentális terhet. A görcsöt. A sikertelenséget.

Meddig jutsz el ezzel a tananyaggal?

Mi ezt így fogalmaztuk meg: a nyelvtanuló a tananyag végeztével olyan nyelvi kompetenciákkal (készségekkel) rendelkezik, amivel akár egy nem-szakmai állásinterjún egy anyanyelvivel is sikeresen tud kommunikálni.

Más szavakkal: a tudásod stresszhelyzetben is elérhető, stabil, valamint értésed megelőzi az aktuális beszédszintedet (ez a természetes egyébként), ezért a bonyolultabb nyelvi közlések követése és értése szintén a tiéd.

Miért hívjuk Robin Hood-nak?

Denisz csúzlija után valami komolyabb fegyvert kerestünk. Egy következő lépcsőt, egy fegyvert, ami precízebb, de mégsem bonyolult. Ez lett az íj és vele a “kötelező hős”: Robin Hood.

Robin Hood egy pozitív hős, akire mindenki úgy tekint, mint egy könnyed figurára. Robin Hood tananyag csomagunk ebben hasonlít Robinra és az íjra: könnyed tananyag, mégis komoly készségeket épít. Nem leterhel, hanem feszabadít. Akár útkereső középhaladó vagy, vagy a Denisz csomgból lépsz felfelé, 3 hónap múlva stabil középhaladóvá válsz!

Mi NEM a Robin Hood tananyag csomag? 

 • Nem nyelvvizsga felkészítő anyag (de a kompetenciák tekintetében ez jó alap lehet).
 • Nem szolgáltat tematikus listákat (egyrészt mert nem hiszünk ezekben, másrészt pedig neked nem további adatokra van szükséged, hanem a hiányzó készségek felépítésére).
 • Nem nyelvtani rendszerező anyag (a kuszaságot nem rendszerezni kell, hanem kiváltani alkalmazható tudással). Ezzel a tananyaggal minden nyelvi struktúrát magadra szedsz, ami ezen a szinten “elvárás”: a végére viszont nem nyelvtani definíciókban fogsz gondolkodni, hanem megtanulsz kommunikálni.

JÓ HÍR: Tananyagaink mindent biztosítanak a tanulásodhoz!

Nyelvtan, szókincs-fejlesztés, hallás utáni értés fejlesztése, íráskészség fejlesztése, jó kiejtés kialakítása - ezek mind szerves részei tananyagainknak.

Nincs tehát szükséged arra, hogy egyéb tananyagok után kutass: amit mi biztosítunk, az egy kerek egész dolog. Mi biztosítjuk a tanulási módszert és eljárásokat, valamint az elsajátítandó tananyagot is. Ezek a tananyagok pontosan olyan tananyagok, amelyek külföldi munkához, jobb álláshoz, közpfokú ill. felsőfokú nyelvizsgához, siekres állásinterjúhoz, sikeres nyelvtanári felvételihez stb. juttatták tanulóinkat, valamint angolul értő és beszélő emberekké tette őket.

Mindössze 1 dologban kell elkötelezned magad ... 

Tananyagaink homlokegyenest más nyelvészeti filozófiát és módszereket követnek, mint a hagyományos tanfolyamok. Ha erre az útra teszed a lábad és eldöntötted, hogy KÉSZSÉGEKET akarsz építeni, mert gyorsan és töretlenül akarsz haladni, akkor a tanulásod idején mindent félre kell tenned, ami visszaránthat a régi kerékvágásba, tehát a magyar nyelv nem lehet része a nyelvtanulásodnak! 

Amíg ezeken az anyagokon dolgozol, nincs szükséged egyéb tanfolyamokra: nálunk minden egyes tanulói szint komplett, önmagában álló tananyag. Ezek egymásra épülnek, így végigvezetnek a nyelvtanulás útján.

Pontosan mit tanulsz a Robin Hood csomag tananyagaival?

 
Angol nyelvi gyakorlatok 2.
Az Angol nyelvi gyakorlatok 2. feladata, hogy nyelvileg felkészítsen a Beszédfejlesztő Történetek 2. anyagra. Az Angol Nyelvi Gyakorlatok 2. tanfolyam során egy-egy nyelvi elemre koncentrálunk és a célunk az, hogy előmozdítsuk nyelvi értésedet és az angol gondolkodásodat. Ezt az egynyelvűség biztosítja.

A következő nyelvi elemeket tudod mélyre gyakorolni kérdés-válasz gyakorlatokon keresztül:

 • Drill 40-42: Hol voltál? Mikor voltál?
 • Drill 43: Kié?
 • Drill 44-45: Mennyi? Sok/Kevés
 • Drill 46-47: Nagyobb, mint …
 • Drill 48-49: Szereti/Utálja
 • Drill 50: Have/Have got
 • Drill 51-53: A múlt idő
 • Drill 54: Hogyan?
 • Drill 55: Have breakfast; Have a swim
 • Drill 56-57: “Befejezett jelen” – a gyakorlatban
 • Drill 58-61: “Befejezett jelen” vagy Múlt? – a gyakorlatban
 • Drill 62-66: Will – a jövő idő
 • Drill 67: Érzelmek
 • Drill 68-69: Mit gondolsz? – vélemények
 • Drill 70: Kérések
 • Drill 71: Tud/Tudott
 • Drill 72: Előtte/Utána

A fenti tanfolyam elvégzésével az angol nyelv alapjait megismered, sőt az intenzív beszédgyakorlatokon keresztül magolás nélkül el is sajátítod!

Beszédfejlesztő Történetek 2.
A Beszédfejlesztő Történetek 2. tananyagunk ráépül az Angol nyelvi gyakorlatok 2. tananyagra. A Nyelvi gyakorlatok feladata, hogy nyelvileg felkészítsen arra, hogy a komplexebb értést és gondolkodást igénylő történetekig eljuss és sikeresen végigérj. A nyelvi gyakorlatok tehát az “ugródeszka” a történetekhez.

A 12db történet tartalmazza mindhárom idősíkot (jelen-, múlt- és jövőidőt), ezzel segítve a szintézist: amikor mindent egybe borítva sem jössz zavarba, mert a nyelvet már birtoklod.

Ezt tartalmazza a tananyag:

 • 12db történet
 • letölthető pdf és hanganyagok
 • minden történethez 7db gyakorlat (hangos kérdés-válasz feladatok)
 • kb. 80db kérdés minden történethez
 • angol nyelvű élő videós prezentáció minden történethez és gyakorlathoz
 • angol anyanyelvi (londoni) hang minden gyakorlathoz

A következő területekre koncentrálunk:

 • Hogyan adj válaszokat különböző kérdéstípusokra?
 • Hogyan kérdezz te magad?
 •  Hogyan használd a kötőszavakat komplexebb gondolatok megfogalmazására?
Mini-tananyagok 1. (All-inclusive 365 - éves hozzáférés része)

A Fonetika 1. tananyagunk megtanítja az angol magánhangzók képzésének helyét és helyes ejtését!

Ezt tartalmazza a tananyag:

 • minden magánhangzó pontos bemutatása videóval
 • hangos gyakorlatok
 • 100%-ban angol nyelvű könnyen követhető anyag
 • eredeti, londoni hangfelvételek
 • professzionális illusztrációk, ehhez az anyaghoz rajzolva
 • kiváló hang- és képminőség

A Szópiramis 1. tananyag célja a mondatépítés.

Ezt tartalmazza a tananyag:

 • 20db Szópiramis angolul bemutatva
 • minden szópiramishoz kapcsolódó gyakorlat
 • kiváló hang- és képminőség

A Lánctörténetek 1. tananyagunk a feltételes módot segít elsajátítani. Mi történik, ha …?

Ezt tartalmazza a tananyag:

 • 12db lánctörténet angolul bemutatva
 • kb. 140db felépített mondat
 • minden lánctörténethez kapcsolódó gyakorlat
 • kiváló hang- és képminőség

A Hétköznapi párbeszédek 1. és 2. a nyelv hétköznapi használatára ad rálátást.

Ezt tartalmazza a tananyag:

 

 • összesen 70db párbeszéd hétköznapi élethelyzetekben
 • londoni előadó
 • a nyelvi strultúrák elsajátítsát segítő gyakorlatok minden szituációhoz
 • kiváló hang- és képminőség

Neked való a Robin Hood csomag? Ezt a döntést könnyen meghozhatod: nézd végig minta anyagainkat az oldal tetején és tapasztald meg a “100% angol, 0% magyar” nyelvtanulást!

Vajon milyen érzés lenne szóban is azon a szinten kommunikálni, amit a papír állít?

Tanulóink így írnak erről:
A Denisz csomag után a Robin Hooddal folytattam a tanulást. Előtte egy másik online programmal tanultam az angolt 2 hónapig. Kiválóan el tudtam mondani a nyelvtani szabályokat és összefüggéseket. Tudtam, mi a létige és hogy milyen nagy a szókincse ennek a nyelvnek.

Hamar rájöttem, hogy az online oktatás jó dolog de nem az általam használt programmal. Véletlenül, a YouTube-on találtam rá a beszeljangolul.com-ra keresgélés közben. Zongorán kifejezve 4 oktáv a különbség. A kettőt egy napon nem lehet emlegetni.

A nyelvtanulás a munkám miatt folyamatosan háttérbe szorult, ám mivel a munkámat befejeztem, egy régi vágyamat szeretném valóra váltani. A beszeljangolul.com-mal megpályáztam a felsőfokú nyelvvizsgát néhány év alatt. Ez a 8. hónap. Remélem sikerül. Rajtam nem fog múlni. Bízom Olivérben.

A vásárlás előtt nagyon sok ingyenes anyagot néztem át, így nem volt kétség, hogy belevágok.

A tanfolyamnak köszönhetően elkezdtem magamban hinni egy kicsit. Nagy élmény, hogy egy ismertelen nyelvet tanulok ismeretlen nyelven és fordítás nélkül értem.

Ha tanácsot kellene adni másoknak, ez lenne: hagyják a többi programot. Nagyságrendekkel hatásosabb minden az interneten lévő más angol terméknél.

Kocsis Péter

Iskolában és kurzusokon is tanultam angolt korábban. Az anyanyelvi angolul beszélőket kevésbé értettem meg, és a válaszaim nyelvtanilag helytelenek voltak. Egy anyanyelvinek nehézséget jelentett megérteni engem.

Folyékonyan szeretnék beszélni. Napjainkban az anyanyelv mellett ha az ember beszél egy másik világnyelvet, sok ajtó kinyílhat előtte. Gyorsabban tud információt cserélni, és szakanyagokhoz, szórakozáshoz nem kell a fordításokra várni.

Mivel én a Denisz csomagot is megvásároltam, semmilyen fenntartásom nem volt vagy kérdés bennem, hogy az elkövetkező tananyagokat is megvásároljam. Amennyi csak lesz. Ha létezik időtálló termék akkor ez az.

A Robin Hood csomag vége felé még inkább megerősödött bennem az érzés hogy jó úton haladok: a szövegértésem jelentősen fejlődött, automatizmusok épültek fel bennem. A megtanult anyagokat bármikor ismétlem már nem kell gondolkodnom a mondatokon és a szavakon, egyből a nyelvemen van. Még azelőtt, hogy az agyam magyarul elkezdene gondolkodni. Külön felismerhetőek az agyi funkciók működése, döbbenetes érzés.

Örülök, hogy a tananyag bármikor a rendelkezésemre áll. Letisztult és áttekinthető a weboldalon keresztül.
A tananyag milliméter pontosan épül egymásra. Ezek után úgy érzi az ember, hogy csakis így lehet angolt tanulni. Lépésekben haladva, sokat hallgatva.

A nyelvi gyakorlatok 2 után az ember beton-stabil alapokkal fog rendelkezni. Aki elkezdi tanulni és beleteszi az energiáját, az nem fog csalódni. Ha számodra fontos az angol nyelv és még keresgélsz, akkor nem kell tovább.

Ha pedig a Denisz után a tananyag folytatásán gondolkozol, felesleges. Ugyanolyan precízen van felépítve a tananyag mint az előzőek. Én nem olyan régen váltam meg a szótáraimtól, az előző tankönyveimtől és a kazettáktól. (Just put them in the bin.) Nekem már nem kell más tananyag, mert érzem a kézzelfogható eredményt.

Veres Viktor

Magántanárnál tanultam korábban, de nem voltam motivált, nem voltak sikerélményeim. Nagyon nehezen tudtam szóban válaszolni. Nem örömet, inkább aggodalmat váltott ki belőlem, hogy jön a következő óra és én megfelelek-e az elvárásoknak.

Mikor elkezdtem a tanfolyamot arra gondoltam, hogy majd egyszer elutaznék Angliába nyelvet tanulni. Jelenleg ott tartok, hogy október 17-én utazom. Kaptam egy egyéves munkaajánlatot és a további nyelvtanfolyamomat is fizetik! :) Hálás vagyok, hogy Rátok találtam!

A vásárlás előtt több anyagot megnéztem. Az érthetőség, Olivér humora, a tananyag egyszerűsége és a megfizethetősége, ami meggyőzött.

Most, ha az utcán vagy bárhol hallok angol beszédet, lelassítom a lépteimet, hogy minél tovább hallhassam. Nagy öröm, hogy értem, miről beszélnek. Tudom, nem szép dolog a hallgatózás, de mérhetetlenül örülök, hogy értem, amit mondanak.

A legjobb amivel eddig találkoztam. Ha valóban beszélni akarsz angolul, a legjobb helyen jársz :)

Edit

Szóval, mi teszi egyedivé ezt a tanfolyamot?

 

Egyetlen szóban: a sebesség. A sebesség motorja a készségépítés. A nyelvi készségek fejlődését pedig a 100%-ban angol nyelvű tananyag garantálja. Ez a tananyag 3 hónap alatt képes rendbe tenni azt, ami esetleg nincs a helyén a sok-sok évnyi tanulás ellenére sem: képessé tesz arra, hogy értsd az angolul beszélőt és arra is, hogy egy középhaladótól elvárható szinten kommunikálj.

Ettől függetlenül munkát kell beletenned – de nem kell megszakadnod!

Dolgoznod kell az anyaggal, hiszen hangos gyakorlatokat tartalmaz: kb. 40-50 órányi munkád lesz benne, de ezt 3-4 hónap alatt kényelmesen végig tudod csinálni. Csak koncentrált figyelemmel kell jelen lenned: nézni a tananyag videóit és elvégezni a hangos záró gyakorlatokat.

Nincs komplikáció: a leckékben fentről lefelé kell haladnod az oldalon. Nincs tehát magolás, nincs “vonulj el és folytasd, ha már megtanultad” típusú utasítás, nincs kesze-kusza modulrendszer.

És ha nincs napi 40 perced? Nem prolbléma, ez nem ok arra, hogy kimaradj!

A kapcsolódó kézikönyvben részletes útmutatást adunk többek között arra is, hogy hogyan tudod a tananyagot hozzáigazítani a kevesebb ráfordítható időhöz. Ha 6, 8 vagy 10 hónap alatt válasz beszélővé könnyed tanulással, még mindig jobb, mint futni a köröket éveken át és kiégni a nem hatékony nyelvtanulásban.

'Robin Hood' angol videós oktatócsomag

Lássuk az ajánlatot:

Szeptemberi ajánlat: All-inclusive 365 és 365x2!
Válaszd ki ajándékodat!

Tedd kosárba az 'All-inclisuve 365' vagy 'All-inclusive 365x2' előfizetést, majd tedd kosárba a kiválasztott ajándék csomagot is, melyhez örök hozzáférést biztosítunk. Az ajándék csomag értéke a pénztárnál vonódik le.

Ajándék Mini-tananyag kiválasztása az 'All-inclusive 365', ill. 'All-inclusive 365x2' előfizetés mellé:

Ajándék örök hozzáférés kiválasztása az 'All-inclusive 365x2' előfizetés mellé:

Kérdések és válaszok …

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Letölthetők a videók? Nem. A videók a Vimeo oldaláról töltődnek be, a letöltés nem engedélyezett, a megtekintésükhöz interet kapcsolat szükséges.
 • Mobil eszközön keresztül is tanulható a tananyag? Igen, erről a Vimeo gondoskodik. Ha a videók a lassabb interenet kacsolat miatt akadoznak, a jobb alsó sarokban található HD kapcsolóra kattints – ez megoldja a problémát.
 • A tananyag mely része tölthető le? Minden szükséges tananyag és eszköz a weboldalba van ágyazva, így nem kell letöltésekkel bajlódni.
 • Hány gépről léphetek be az oldalra? Az All-inclusive 365 hozzáférés esetében egy időben 2 gépről. A rendszer védelme bekapcsol kettőnél több egyidejű belépéskor. A felhasználói szabályzat szerint a felhasználási jogkör háztartásra szól.
 • Milyen hosszan férhetek hozzá a tananyaghoz? Ennek a tananyag csomagnak nincs hozzáférési korlátja.
 • Hogyan tudok fizetni? Megrendelés után egy email-ben küldjük a bankszámla-adatokat, így személyesen egy bankfiókban vagy átutalással is rendezheted a befizetést. A bank minket sms-ben értesít a befizetésről, így a lehető leghamarabb tudjuk élesíteni a tanfolyamot. Ez 24 órán belül megtörténik. PayPal-on keresztül is tudsz fizetni, akár bankkártyával is. Ebben az esetben szintén manuálisan élesítjük a tanfolyamot, ezért a fenti időre szükségünk lehet. Az általad preferált fizetési módot a megrendeléskor ki tudod választani.
 • Hány éves kortól ajánlott? Kb. 12 éves kortól jól használhatók az oldalon található tananyagaink.
 • Kell kiegészítő tananyag e mellé a tanfolyam mellé? Minden tanfolyamunk önállóan használható, teljes értékű tanfolyamok. A tanulás intenzitása és mélysége miatt azonban értéke és hatása sokszorosan meghaladja a magyar alapokon működő tanfolyamokét. Nem ajánlunk semmilyen magyar nyelvű nyelvtanfolyamot a tananyagaink mellé.
 • Iskolai tanórák mellet ajánlott ezt a tanfolyamot is végezni? Abszolút! Végre angol nyelven tanulhatsz! :) Az iskolát sajnos nem lehet kikerülni, azonban a tanfolyamhoz csatolt kézikönyv és az ott leírt módszertan szerint kell eljárnod. Akkor hamar az osztály élén találod magad.
 • Van írásos feladat? Igen, minden tananyaghoz készítettünk munkalapot. Ennek használatával kapcsolatban szintén adunk módszertani ajánlásokat.
 • Van pénz visszafizetési garancia? Nincs, viszont kipróbálhatod a tanfolyamainkat. Így belekóstolhatsz az angol nyelven történő angol tanulásba, illetve lesz egy rálátásod arra, hogy milyen minőségű tananyagot kapsz a befizetésedért.
 • Kapok élő segítséget? A tanfolyamhoz jár egy részletes módszertani útmutató, de természetesen a Kapcsolat menüpontban megtalálható elérhetőségeken keresztül kapcsolatba léphetsz velünk.
 • Lesz folytatása a tanfolyamnak? Igen, mindenképp.

A BeszeljAngolul.com tananyag-rendszere

'ALL-INCLUSIVE 365' - a korlátlan nyelvtanulás élménye

Beszédfejlesztő Tananyagrendszerünkben nem csak a komplett tananyagot biztosítjuk, hanem egy gondosan elkészített nyelvtanulási rendszert is, amelyben nincs megolás, nincs elméleti nyelvtanozás, viszont biztosítva van az angol nyelv természetes elsajátításának minden feltétele.