Tell Vilmos: svájci nemes, aki szembeszállt a Habsburg kormányzóval, ezzel elindította a svájci függetlenségi háborút. Lövészi képességeit azzal bizonyította, hogy a saját fia fejére helyezett almát 100 lépés távolságból kettélőtte.  Tell Vilmos nyílpuskája valódi szintlépés Robin Hood íjához képest – mint az angol tanulásban az alső középhaladó szintről a stabil középhaladó szintre lépés.

A középhaladó szint igazi vízválasztó sokak számára: az angol nyelv sokszínűségének igérete keveredik azzal, hogy a tanulás igazi küszködéssé válik. Ez nincs rendjén: a középhaladó szintnek egy “gyorsítósávnak” kell lennie, ahonnan a tanulásod egyre könnyebbé válik, és a nyelvet egyre nagyobb lépésekben tudod elsajátítani. A Tell Vilmos tananyag-csomag pontosan ezt biztosítja  számodra!

Az Angol Nyelvi Gyakorlatok 3. tananyaggal minden alapvető nyelvi szerkezetet elsajátítasz: ez után már nem hoznak zavarba az igeidők, a módosítószók, a szenvedő szerkezet és még sorolhatnánk. Mindezek az eszközök seítségedre lesznek a még precízebb kommunikációhoz. A Beszédfejlesztő Történetek 3. egy igazi nagyágyú. Ez a tananyag teszi mindazt belsővé, amit a nyelvi gyakorlatokban megismertél. 16db 350 szavas történet, összesen közel 1200db hangos kérdés-válasz gyakorlatával masszívan fejleszti szókincsedet, nyelvhelyességedet és beszédkészségedet. A Fonetika 3. a Tell Vilmos Plusz csomag része. Ez a tananyag a hangzók kapcsolatát, valamint a szavak hangsúlyát és a tipikus londoni akcentust ismerteti meg.

ANGOL NYELVI GYAKORLATOK 3.

A 21 nyelvi gyakorlat 272db kérdés-válasz feladata segít abban, hogy az angol nyelvtan alapvető szerkezeteit mélyen elsajátítsd. A tananyag végeztével minden szerkezetet elsajátítottál, ami a stabil középhaladó szinten elvárás. Ez a tananyag felkészít a Beszédfejlesztő Történetek 3. tananyagra. Próbálj ki 3 leckét ingyen!

73. GYAKORLAT, VIDEÓK: 01-04

Ennek a gyakorlatnak a fő témája a melléknevek felsőfoka (leggyorsabb, legnagyobb stb.), ugyanakkor átfogó ismétlését is biztosítja a melléknevek középfokának.

74. GYAKORLAT, VIDEÓK: 01-04

A gyakorlat fő témája: kevesebb, több, nagyon kevés – megszámlálható és megszámlálhatatlan főnevekkel.

75. GYAKORLAT, VIDEÓK: 01-04

“A teszt túl bonyolult volt neki ahhoz, hogy megoldja.” Hogyan fejejzd ki azt, hogy valami túlságosan … ahhoz, hogy …?  Erről szól ez a gyakorlat.

BESZÉDFEJLESZTŐ TÖRTÉNETEK 3.

A Beszédfejlesztő Történetek 3. segít abban, hogy egy komoly szintet lépj előre: 16db történet, 20 történetvariáció, több, mint 1200db kérdés-válasz, kötőszavak és még sok egyéb segíti abban, hogy stabil középhaladó szintű nyelvhasználóvá válj! 2 történet mintakét elérhető!

27 The burglar

28 The Tattoo

A BeszeljAngolul.com tananyag-rendszere

'ALL-INCLUSIVE 365' - a korlátlan nyelvtanulás élménye

Szeretnél 1 éven át korlátlan hozzáférést minden tananyag-csomagunkhoz, kiegészítő és mini-tananyagunkhoz, valamint a jövőben elkészülő anyagainkhoz? Részletekért kattints az információs gombra!