Tanárok gyakran mondják: “gondolkodj angolul”. Ezzel a tanulóknak legtöbbször elérhetetlen és megfoghatatlan célt állítanak, mivel azok, akik ezt mondják, maguk sem váltak angolul gondolkodóvá. Még nehezebbé teszi a kérdést az, hogy tanulóikat arra trenírozzák, hogy magyarul gondolkodjanak.

Vannak olyanok, akik azt mondják, hogy a gyors beszédhez gyorsan kell tudni fejben fordítani. Ez teljesen abszurd állítás.

A jó, könnyed, stresszmentes beszédhez valóban angolul kell gondolkodnod. De mit jelent “angolul gondolkodni”? És főleg: hogyan lehet odáig elérni?

A válasz egyszerű: az első pillanattól kezdve ezen kell dolgoznod. A videóból megtudhatod, hogyan történik ez…

Angol tanulás online

A beszéd problémája tehát a hallás utáni értés problémájából fakad. De hogyan juthatsz hozzá olyan tananyaghoz, ami nem egy könyv vagy jegyzet mellé ültet, hanem mennyiségi angol anyagon keresztül építi a készségeket?

Angol nyelvtanulás kezdőknek (40 nyelvi gyakorlat kezdőknek) tananyagom ezt a problémát megoldja: 250db videó, 13 órányi angol felvétel, ami minden percében az értésedet csiszolja, ugyanakkor meg is szólaltat. De van tovább is!

Újrakezdő nyelvtanulóknak a Beszédfejlesztő Történetek I. tananyag a folytatást biztosítja. Angol nyelvtanulás otthon? Ezekkel az anyagokkal magabiztosan belevághatsz! Sőt!

A tananyagokat mind ki is próbálhatod. A teljes tananyag paletta itt található: komplett angol tananyagok.