Az angolt szinte mindenki angol környezetben szeretné tanulni ...

Mi angol környezetet teremtünk otthonodban!

Amikor leülsz angol videós tananyagainkhoz, igazi angol nyelvi élményben lesz részed. Tananyagaink a magyart nyomokban sem tartalmazzák, de ezt 1-2 hét után már nem is hiányolod. Ha ebbe belekóstolsz, csak angolul akarod tanulni az angolt, mert tudod, hogy ez a leggyorsabb út … PRÓBÁLD KI TANANYAGAINKAT!

Angol Beszédfejlesztő Tananyagok:

100% angol, 0% magyar. De miről is van szó?

Más tanfolyamok a magyart a nyelvtanulás szükséges velejárójának tekintik,

ezt azonban nem kell elfogadnod!

Tanulók tömege küzd az angollal: 3, 5, 10 éve vagy akár ennél is hosszabb ideje. Ennek legmélyebb oka a magyar nyelv, amely  az online tanfolyamokat és persze az otthoni tanulást is át- meg átszövi.

Hogyan? Hát a magyar nem segítség a nyelvtanulásban?

Sajnos nem. A magyar nyelv hátán az angolt maximum memorizálhatod, de nem tudod elsajátítani. Volt már olyan tapasztalatod, hogy mondtad volna, de a nyelvi szabályon leakadtál?

Vagy hogy egy szó magyarul ott volt a fejedben, de nem tudtad előszedni az angol megfelelőt? Látod már, a magyar nyelv mennyire átszőtte a nyelvtanulásod?

Nos, az angol nyelv elsajátításához nyakig el kell merülnöd az angolban és a tanulásodból teljesen ki kell iktatnod a magyart. Nem 50-75-98%-ban van szükséged az angolra, hanem 100%-ban. A tanulásod minden percében.

De miért akarnál olyan tananyaggal tanulni,

ami nyomokban sem tartalmaz magyart?
Mert az angolt magadénak akarod tudni. Mert nem akarod újra és újra elölről kezdeni. Mert tapasztaltad, hogy a memorizálós, kétnyelvű eljárások nem hoznak tartós eredményt.

Mert végre át akarsz törni egy felépült falat és tartós sikereket akarsz elérni az angol tanulásban! Ezt adjuk neked  Beszédfejlesztő Tananyagainkon keresztül.

Tanulói vélemény: Sass Mihály

“… Egy picit tartottam attól, hogy, mivel az anyagaidban minden angolul hangzik el, lesz, ami nem jön majd át. A kiejtés megtanulásával kapcsolatban is voltak aggályaim, de idővel ezek is teljesen megszűntek. Utóbbiban bátrabb lettem, és azt tapasztalom, hogy ezzel a tananyaggal sokkal könnyebben megtanulom a szavak, mondatok helyes kiejtéseit. Félelmeim ellenére aztán éppen az tetszett különösen, hogy minden angolul hangzott el: nagyon profin lettek összeállítva a magyarázatok, mindig értettem, hogy miről van szó. Most már meg vagyok győződve, hogy csak így érdemes idegen nyelvet tanulni: ez a legjobb módszer, az elsajátítás.”

Némethné Nagy Judit

“… Tetszett, hogy nincs magyar beszéd: a képek nagyban segítik a megértést, és az új szavak újra meg újra visszatérnek, így jobban megmaradnak a hosszútávú memóriában. Fontos még, hogy jól érthető a kiejtés és a tanfolyam a hallás, olvasás írás és beszédkészséget is fejleszti. Ha eleget gyakorlunk, készség szinten jönnek az igeidők és a mondatalkotás. Mivel egy életre megvásároltam az anyagot, bármikor ismételhetek. Ezzel a tanulással az agy állandóan dolgozik, amíg nézed a videót, nem csak passzív befogadó vagy.”

Alexandra

“… Volt egy kis félelmem, hogy majd nem fogom érteni a dolgokat, de teljesen felesleges volt kételkednem, mert imádom és rengeteg mindent tanultam. Szerintem, már így a gyakorlat végéhez közeledve sokkal magabiztosabban mondom ki a szavakat. Imádom, hogy végre nem kell egy szót sem lefordítani, mert azt mindig utáltam. Nagyon ajánlom mindenkinek ezeket a gyakorlatokat, mert eszméletlenül szuperek és nagyon jól meg lehet érteni mindent a videókból.”

Tünde

“… Nagyon jó a tanfolyamban, hogy a csak angol beszédtől újra ráállt az agyam az angol gondolkodásra. A teljesem angol nyelvű anyagok ellenére minden teljesen érthető, hiszen a képek és a sok-sok magyarázat, példa mindent világossá tesz. Mivel már ismerősek voltak a dolgok, könnyen és gyorsan tudtam haladni. A reakcióidőm nagyon sokat javult. Automatikusan jönnek a kérdésekre a válaszok.   Nagyon tetszettek a vicces történetek, a sok-sok értelmező magyarázat, háttérinformáció. Tetszett, hogy minden kérdésfajtát be tudtam gyakorolni. Örültem, hogy a sok-sok ismétlés hatására könnyen belementek a fejembe a kifejezések, így nem kell magolni. Ráadásul akkor tanulok, amikor időm van.”

Imre

“… Amikor rátaláltam ezekre a tanfolyamokra, gyorsan és jól döntöttem. Megszerettem az angol nyelvet és úgy érzem sokat fejlődtem – köszönet érte, Olivér. Kezdek angolul gondolkozni és nem érzem a magyar fontosságát és kényszer támogatását. Nagyon sokat segített a sok nyelvi kontextus, a full angol tanulás (szuper), illetve Olivér tanítási módja. Számomra az angol nem egy nyelvvizsgát jelent – használni szeretném és foglalkozni vele. Szeretnék tovább fejlődni és meg is teszem a további lépéseket. Azt gondolom, hogy a nyelvtanulás sok örömöt tud okozni. Ha valaki igazán érdeklődik jelen esetben az angol nyelv iránt és nem egy tantárgyként kezeli, akkor megleli benne az örömét és megnyílik a világ előtte.”

Angol Beszédfejlesztő Tananyagok:

100% angol, 0% magyar. Próbáld ki őket: kattints a MINTÁKRA!

Tananyagaink mintáinak megtekintéséhoz be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt megteheted: Regisztráció

Ha teljesen kezdő vagy bizonytalan újrakezdő vagy, ez a csomag ráállít az angol gondolkodásra! A közel 1500db hangos kérdés-válasz gyakrolat nem hagy cserben: az értésedet és a beszédkészségedet is gyorsan fejleszti és precíz alapokat ad. Mindezt 3 és fél hónap alatt!

Többször is belevágtál az angol tanulásba, de mindig elakadtál? Ezzel a gyakorlatias, beszédértést és beszédkészséget építő tananyag csomaggal végre túllendülhetsz a nehézségeken, és magabiztosan szólalhatsz meg! A tananyag végére középhaladó szinten leszel. 3 hónap alatt!

Középhaladóként egy igazi, gyakorlatias, beszédközpontú nyelvi rendszerezésre/ továbblépésre van szükséged? A nyelvtani szabályok helyett tanuld meg használni az angol nyelvi elemeket – ebben segít ez a csomag.